понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  НАЙ-ДОБРИТЕ ТВ СЕРИАЛИ ПРЕЗ АПРИЛ

  Април вече е тук, а новите сериали и шоута ще дадат пълен заряд и само добро настроение на зрителите, които подобаващо посрещат пролетта. FHM ви предлага нашия списък с интригуващи заглавия, за които ще се говори през този тв сезон. Време е за приключения от всички възможни жанрове…

  #BringBackAlice (HBO Max)
  Кога: от 14 април

  Новата HBO Max оригинална продукция, #BringBackAlice, режисирана от полския режисьор Давид Никел, е завладяващ сериал, разказващ историята на две изчезнали тийнейджърки. Общността на Тросити е шокирана от изчезването на популярната инфлуенсърка Алица Стек (Хелена Енглерт). След година на продължително издирване, тийнейджърката е открита при странни обстоятелства. За съжаление, популярното момиче от добро семейство не помни почти нищо. Тя се опитва да възстанови спомените за миналото си с късчета информация, смущаващи ретроспекции и фрагментирани спомени. Не всички обаче вярват, че тя е загубила паметта си… Скоро се оказва, че в същия ден безследно е изчезнала друга тийнейджърка – Вероника Томек. Братът на Вера, подозира, че Алис може да е ключът към намирането на сестра му.

  ПАПАТА БУНТАР: ДЕСЕТ ГОДИНИ НАДЕЖДА (National Geographic)
  Кога: 29 април

  „Папата бунтар: Десет години надежда“ е актуализиран прочит на историята, която разглежда издигането на Хорхе Марио Берголио като папа Франциск през един от най-болезнените периоди в аржентинската история. Избирането му е обявено за зората на нов и по-спокоен период за Католическата църква и отвъд нея. През 2023 г. се навършват десет години от заставането му начело на най-многокултурната и многоезична институция на планетата, която е и най-големият неправителствен доставчик на здравни грижи в света, както и най-голямата благотворителна организация. Тази нова продукция ще разгледа по-подробно неговите постижения и предизвикателствата през едно изпълнено с противоречия десетилетие. Папа Франциск обича да казва, че „ние не се намираме в епоха на промяна, а в промяна на епохата“. По време на сътресенията папа Франциск внесе много промени в една институция, която губеше адепти със застрашителни темпове.

  ФАТАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ (SkyShowtime)
  Кога: от 22 май

  „Фатално привличане“ е задълбочен нов прочит на класическия психосексуален трилър и характерната за 80-те години култура. Новият сериал изследва фаталното привличане и вечните теми, като брака и изневярата, през призмата на модерното възприемане на силните жени, личностните разстройства и насилствения контрол. В сериала участват Джошуа Джаксън в ролята на Дан Галахър и Лизи Каплан в ролята на Алекс Форест, а в останалите роли са Аманда Пийт като Бет Галахър, Алиса Джирълс като Елън Галахър и Тоби Хъс като Майк Джерард. Александра Кънингам (Dirty John, Chance) е сценарист, шоурънър и изпълнителен продуцент на сериала.

  ЕНДЕВЪР-9-ти сезон (Epic Drama)
  Кога: през април

  Разследване насочва Ендевър и Търздей към прочут оркестър, но когато се случва втора трагедия, двамата разкриват мрежа от тайни, засягаща ядрото на оркестъра. Междувременно зловещ лондонски бизнес се появява в Оксфорд, когато в изоставен склад е извършено брутално убийство. След това екипът прави шокиращо откритие, което сочи към зловеща конспирация, включваща висшите ешелони на Оксфорд и извън него… и последиците от това са сериозни, принуждавайки Търздей да помисли за безопасността на най-близките си. Стрейндж изглежда готов за трансфер в Кидлингтън, а Брайт си поставя за цел едно по-спокойно бъдеще; след като пътищата на хората от екипа се разделят, какво ще стане с Ендевър и Търздей? Това е 9-ти последен сезон на хитовия сериал, с него сагата приключва, а Ендевър ще се превърне в Морс.

  СЕКАЧИ НА ГОЛЕМИ ДЪРВЕТА – 3-ти сезон (Viasat Explore)
  Кога: от 15 април

  Сезон 3 на сериала проследяв опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница – и начина си на живот. Тази година виждаме как Кевин харчи спестените си един милион долара, за да построи огромна нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и – тъй като смъртоносни вълни и скалисти рифове излагат на риск крехките му лодки – да създаде чисто нова експериментална лодка за събиране на трупи, която да замени „Пауър уейгън. Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил… дори и да не е сигурен дали всичко това ще си струва.

  СЛУЧАИТЕ НА ФРАНКИ ДРЕЙК – 2-ти сезон (FOX Crime)
  Кога: от 18 април

  Развиващ се през 20-те години в Торонто, „Случаите на Франки Дрейк“ проследява единствените жени детективи в града, които поемат случаите, които полицията не иска да докосне. Във време на промяна и надежда, полът им се оказва тяхното най-голямо предимство, тъй като се противопоставят на очакванията и се бунтуват срещу традицията. Те са детективите на новото време, но дали светът е готов за тях? Безстрашното чувство за приключения на Франки и нейната партньорка Труди, ги въвлича във всевъзможни неприятности, но те винаги успят да се измъкнат с малко помощ от техните приятелки Мери и Фло, които винаги са готови да им подадат ръка, ровейки се в полицейски досиета или хвърляйки бърз поглед в докладите от аутопсия. Техните случаи ги отвеждат във всяко кътче на Торонто, като ги среща с хора от различни слоеве на обществото, наред с някои прочути исторически личности.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте