понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  ТОП-6 НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЗОМБИ ИГРИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

  Манията по зомбитата в игрите малко отшумява в последно време и Dying Light 2 иска отново да я върне. Връщайки се назад към тях през годините, човек осъзнава колко страхотни предложения всъщност е имало.
  FHM България реши да ви представи ТОП-6 на зомби игрите, които ще разнообразят свободното ти време.

  The Resident Evil Series
  Това е поредицата, която по всеобщо мнение популяризира зомби жанра. Resident Evil се явява опора в хорър игрите от 1996 г. насам. Въпреки че поредицата имаше своите възходи и падения, тя наскоро се възвърна отново с ужасяващата Resident Evil 7 и Resident Evil Village. И все пак оригиналната Resident Evil все още се смята от мнозина за най-добрата игра със зомбита, даваща ви възможността да се изправите срещу живите мъртви в страховито имение. Благодарение на HD римейка първият Resident Evil все още е популярен и си е за класика в зомби културата. Направете си услуга и играйте и на новоиздадените Resident Evil 2 и 3, за да разберете какво прави тази серия толкова харесвана в общността на геймърите.

  State of Decay 2
  Тази ексклузивна игра за Xbox обещава страхотна симулация на сериала „Живите мъртви“, с играчи, разположени в отворен свят, опитващи се да оцелеят сред множество хора, заразени със зомби вируса, докато изграждат общност с други участници и оцеляват заедно. За съжаление, играта може да бъде доста тромава, но през годините с множеството актуализации State of Decay 2 най-накрая достигна обещания потенциал. Тя заменя типичното за жанра забързано пръсване на мозъка с по-задълбочен фокус върху оцеляването и изграждането на общност. Можете да играете с различни герои, всеки със своите силни и слаби страни, но ако вашият герой умре, това е всичко. Той изчезва завинаги. Това налага чудесна напрегната обстановка, която често предизвиква пълна паника у играчите, докато се опитват да спасят любимия си герой. Освен това тази игра предлага прекрасно кооперативно изживяване, вие и ваш приятел се опитвате да оцелеете в суровия свят на State of Decay.

  Dead Rising
  Базирайки се на успеха на поредицата Resident Evil, Cap – com представи друга зомби игра – Dead Rising, вдъхновена от класическия филм на ужасите „Зората на мъртвите“. За разлика от Resident Evil, Dead Rising е по-безгрижен подход към зомби жанра. Отсъства напрегнатият хорър на Resident Evil. Заменен е със забързано клане на зомбита в лагера. Най-голямата сила на играта обаче се крие в разнообразието от оръжия. С орди от зомбита за убиване, обстановката в търговския център на Dead Rising позволява безброй начини за главния герой Франк Уест да ги ликвидира. От магазини за дрехи до фризьорски салони, магазини за играчки или заведения за хранене, всяко от местата на Dead Rising представя на играчите запомнящо се разнообразие от смъртоносни ежедневни предмети.

  The Walking Dead: Season 1
  „Живите мъртви“ беше брилянтно шоу, но вече не е. Самият тв сериал според някои е станал скучен до болка, но за щастие играта от Telltale не е. Чрез майсторски написания първи сезон Telltale доказа, че приключенските игри с посочване и щракване могат по някакъв начин да успеят да ужасят. Сценарият и представянето са минималистични, но майсторски, като по-голямата част от усилията са съсредоточени за създаването на несъвършените герои, които обичаме или ненавиждаме, които след това биват премахнати един по един. В края се чудим дали въобще някой ще се измъкне жив от това. The Walking Dead Season 1 помогна да започне възраждането на разказването на истории в приключенските игри, което продължава да влияе върху дизайна им. Ще запомним историята на Клемънтайн и Лий с едни от най-трудните за вземане решения в някоя видеоигра досега.

  The Last of Us
  След огромния успех на поредицата Uncharted разработчикът Naughty Dog изкара The Last of Us за световната публика. Игра, която може да се разглежда като пълна противоположност на Uncharted и лудориите на Нейтън Дрейк, The Last of Us е мрачен поглед към оцеляването по време на края на света. Тя е брутално, емоционално и невероятно изживяване. Вие играете като оцелелия Джоел, загубил дъщеря си, който е натоварен да се грижи за Ели, младо момиче, което може би притежава лек за зомби инфекцията. Като цяло играта е мрачна, но изпълнена със стоплящи сърцето моменти и все още се смята за една от най-великите игри, правени някога. Продължението е също толкова брилянтно и още по-сърцераздирателно.

  Red Dead Redemption: Undead Nightmare
  Red Dead Redemption: Undead Nightmare пресъздава невероятния отворен свят на оригиналната поредица и поставя героя Джон Марстен по средата на зомби епидемия. Undead Nightmare е чиста проба блаженство за тези, които обичат да взривяват зомбита, с добавена доза армагедон за допълнителен адреналин. Оказва се, че Джон Марстен е роден да покосява живите мъртви и да язди конете на апокалипсиса. Undead Nightmare е златен стандарт в игрите за един играч и остава прекрасен пример за истинска пресъздадена фантазия.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте