петък, април 19, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Alesya Anis: Любовта е във въздуха

   


  Модел: Alesya Anis @alesya_anis
  youtube.com/@alesyaanis9818
  Фотография: Zainudin Dollah @dee_eye_en
  Стил, грим и коса: Alesya Anis @alesya_anis
  Ретуш: @proff.obrabotka.photo
  PR и мениджмънт: WaveMags Agency @wavamags
  Локация: MW Photo zone SG @mw_photo_zone_sg

  Здравей Алеся. FHM те приветства с добре дошла! Като начало, нека поговорим за това откъде си и как започна да работиш като модел.

  Благодаря ви много за тази възможност да украся корицата на вашето списание! Аз съм от Сингапур и започнах да се занимавам с моделство още от малка. Баща ми беше фотограф и обичах да му позирам като дете. Когато станах тийнейджър, започнах сама да ходя на кастинги и да се занимавам с по-професионално с това.

  Бихме искали да те опознаем малко по-дълбоко. Моля, сподели ни повече за нещата, които те вълнуват.

  Най-много ме вълнува създаването на ИЗКУСТВО. Пеенето, работата като модел и актьорството са моите таланти. Управление и производство. Издадох соловия си албум и предстоят нови парчета, които вече са записани. Моделството ме отведе до кориците на известни списания. Но моето „дете“ е моето студио. Притежавам фотостудио TRANSFORMER в Сингапур – MW Photo Zone, което кани художници от цял свят да покажат всичките си таланти! Отделям специално време за създаване на красиви декорации и аксесоари, така че клиентите ми да имат страхотни артистични тоалети за своите снимки.

  Разкажи ни нещо за себе си, което няма да намерим в интернет…

  Нещо, което може да е мистерия за повечето е, че съм любител на животните! Имам 4 малтийски болонки, маймуна и костенурка. Моите животни носят голяма радост в живота ми! Също така съм част от благотворителна група, която помага за възстановяването на болни и бездомни животни. Даваме им помощта, от която се нуждаят, за да станат отново щастливи и в безопасност. А ето и 5 неизвестни факта за мен: Обичам храни, които повечето хора не ядат! Плодове дуриан и чили например. А също така предпочитам изкуствени цветя пред истински. Някои други неизвестни факти за мен: действам като собствен стилист, мога да шия тоалети и също така съм моден дизайнер. Гордея се със себе си като автор на песни и не ме е срам да призная, че съм шопинг холик 🙂

  Какво означава успехът за теб?

  Това, което означава успех за мен, е да имам вътрешен МИР. Вярвам, че всеки може да постигне това и то няма нищо общо с пари или печалба. Става въпрос за приемането на това, което сте. Защото всеки има какво да даде на този свят! Всички имаме свои собствени уникални дарби и таланти.

  Ако можеше да се опишеш с три думи, кои биха били те?

  Творец, креативна, грижовна.

  Какво хората може да се изненадат да разберат за теб?

  Едно нещо, което хората може да се изненадат да разберат за мен е, че харесвам специални играчки. Уникален подарък, който получих, са 2 кукли Барби в естествен размер, които са в ново състояние, въпреки че са на 31 години! Получих и плюшено мече високо 4 метра. Поставям всички тези специални подаръци в личен музей, който изграждам.

  Твоето мото е?

  Има сентенции, които са значими за мен лично. Една от тях е „по-добре киселата истина, отколкото сладките лъжи“. Или пък: „Ако не можете да получите роля, направете свой СОБСТВЕН филм.“

  Кой е най-романтичният жест, който си получавала?

  Най-романтичният жест, който някога съм получавала, беше ръчно написано стихотворение. Беше толкова обмислено и значимо за мен. Може да не е най-скъпият подарък или лукс, но написаното беше много сладко и ме накара да се усмихна много широко. Най-романтичните неща могат да бъдат прости и да не струват никакви пари.

  Какво те възбужда в мъжете?

  Това, което ме възбужда в мъжете, са големите, силни ръце. Когато мога да получа масаж след дълги снимки или цял ден на крака, това ме поставя в много релаксиращо състояние. Обичам, когато мъжът знае как да използва ръцете си.

  Има ли предстоящи планове, които можеш да споделиш с нас?

  Плановете ми са да имам най-епичното и красиво бъдеще, което можете да си представите! В момента не мога да разкрия пикантни подробности, но моите фенове могат да бъдат подготвени за много невероятни неща, идващи от Алеся Анис.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте