понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Elizabeth Chevalier: Born to be a Queen

  Model Elizabeth Chevalier @marieechev
  Photography Mike Cohen @mikecohenphotos
  Agent @leo.alderman @lsamodels

  Здравей, Елизабет, за нас е голямо удоволствие да те поканим на първата корица на FHM България! Какво харесваш в това, което правиш?
  Благодаря ви, за мен е голяма чест да бъда първото момиче от корицата на FHM България! Моят агент беше споменал тази възможност и че ме обмисляте за дебютна корица и билборд, и аз казах един милион пъти да! Обожавам моя невероятен агент и изключителния екип на FHM България! Това, което най-много харесвам в това, което правя, е да превръщам визиите, които имам в главата си в реалност. Обичам да работя с екипа си и да съм извън рамките на баналната творческа посока. За почти всяка фотосесия, се старая да влизам в образа на конкретна персона, която съответства на атмосферата на мястото.

  Кой е най-вълнуващият ти проект досега?
  Най-вълнуващият проект, върху който съм работила досега в кариерата си, беше корицата на Maxim Australia през 2018 г. Това беше първата ми голяма корица след Playboy през 2017 г. и просто си спомням, че тогава всичко наистина се промени за мен. Нищо не е непостижимо, ако имате достатъчно амбиция и страст.

  Как изглежда твоята мечтана фотосесия (място, стил, визия и т.н.)?
  Мисля, че вече съм я отметнала от списъка си – това е тропическата фотосесия в Барби стил, която заснех на екзотичен остров. А напоследък искам да опитам нещо, вдъхновено от стила Y2K.

  Имаш огромен брой последователи в социалните медии. Как използваш влиянието си?
  Имам много последователи в Instagram вече повече от десет години. Това, което напоследък правя с моето влияние, е да посещавам благотворителни събития, които помагат за подпомагане на деца в неравностойно положение, военни ветерани и т.н.

  Кой е най-романтичният жест, който си получавала?
  Най-романтичният жест, който някога съм получавала, е от човек, който поиска размера на китката ми за гривна Cartier още преди първата ни среща. Харесвам мъж, който е директен и знае какво иска и го получава.

  Какво си гледала/слушала/прочела напоследък, което те вдъхнови?
  Това, което гледах напоследък и което ме вдъхнови, са подкасти за дълбока медитация. Практикувам йога и медитация, откакто се помня, семейството ми много държеше да ме научи на това още от малка.

  Коя е любимата ти дестинация за пътуване и защо?
  Любимата ми дестинация за пътуване са Малдивите. Знам, че съм го споменавала и в предишни интервюта, но това наистина е друг свят. Предполагам, че на второ място се класира Бали, това е толкова спокойно и красиво място.

  Имащ ли тайна за красота или здраве?
  Имам много тайни за красота и здраве. Първо, опитвам се да спя поне 9-10 часа на нощ (дрямките не са включени) и пия много вода. Опитвам се да пия само от стъклени бутилки, тъй като пластмасовите са известни хормонални разрушители. Второ, ограничавам количеството стрес в живота си или всичко, което предизвиква повишаване на нивата на кортизола ми. Това е много важно за жените, както и да ограничат кафето, интензивните упражнения и да се отърват от токсичните хора.

  Какво ще се изненадат да разберат хората за теб?
  Че съм изключително срамежлив човек. Очевидно това не е така с хората, с които съм близка и на които имам доверие… Аз съм кълбо от енергия и супер общителна с помощта на малко текила, но като цяло съм много тиха и вглъбена в себе си.

  Най-важното нещо, което си научила в живота е…
  Колко важни са взаимоотношенията. Била съм толкова независима през по-голямата част от живота си, че никога не съм полагала усилията, които трябваше, с хората, които ме обичат най-много, но след като започнах да ги поставям пред себе си, почувствах пълно удовлетворение. Майка ми е най-добрата ми приятелка и я обичам с цялото си сърце, тази връзка е най-свещена за мен.

  Следващата ти цел е…
  Следващата ми цел е да развия контактите си, да ходя повече на събития и да се срещам с хора наживо. Също така винаги има нещо ново и вълнуващо, подготвено от моя невероятен агент! Следващото ни пътуване е планирано за май в Барбадос и съм сигурна, че ще бъде фантастично!

  Най-щурото нещо, което си правила е…
  Най-щурото нещо, което съм правила, всъщност е по-глупаво от лудост! Карах мотоциклет по бикини по магистрала Хана в Мауи със скорост 90 мили в час, докато валеше проливен дъжд, и то след няколко шота с ром.

  Най-добрият съвет, който някога си получавала, е…
  Най-добрите съвети, които някога съм получавала, бяха от дядо ми: Не позволявайте да ви подценяват. Винаги бъдете мили с хората, защото никога не знаете през какво преминават, и най-накрая работете по-умно, а не по-усърдно.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте