петък, април 19, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Erin Marie Garrett: Let’s Rock!

   Фотография: Luis Gomez, www.universe137studios.com                                                         Модел: Erin Marie Garrett @emariegarrett

  Ерин е актриса, модел и певица от Далас, Тексас. Тя и нейната рок банда Love Sick Drug наскоро завършиха първия си албум и издадоха музиката си в iTunes, Spotify и други платформи за стриймване и в момента изпълняват на живо на концертни сцени. Като модел тя работи с известни марки и дефилира за водещи дизайнери. Ерин също така има няколко осъществени филмови проекта, а нейните кредити могат да се намерят в IMDb.

  Разкажи ни повече за себе си?

  Аз съм малко работохолик, ха! Изпълнявам от малка песни и се чувствам много благодарна, че мога да правя това, което обичам. Музиката просто ме прави жива. Също така обичам да пътувам и да уча нови неща!

  Каква беше първоначалната ти реакция, когато беше избрана да снимаш за FHM?

  Супер развълнувана съм да бъда част от толкова популярно списание. Нямам търпение да видя какво ще последва.

  Как се подготвяш за снимки?

  Обикновено си правя мудборд с идеи за стил, което ми помага да координирам всичко необходимо. Придържам се към пескетарианската си диета, но също така се уверявам, че пия много вода, за да се хидратирам преди дните за снимки.

  Опиши своя идеален мъж.

  Принц Очарователен. Трябва да е някъде там. Хаха!

  Каква е твоята идеална среща?

  Обичам да ходя на концерти на живо (понеже съм певица). Вечеря и филм е добър вариант, но заведете ме на джаз клуб или на рок концерт и ще се привържа.

  Какво правиш за забавление?

  Обичам да ходя на спа, всичко на плажа и да се разхождам със семейството, приятели и моето кученце.

  Разкажи ни малко за твоя най-смущаващ момент.

  Веднъж погълнах буболечка, докато се опитвах да тренирам за маратон от 100 мили с велосипед. Беше ужасно. Задавих се и се пребих с велосипеда пред много хора. Те се смяха. Аз не. Хаха!

  Коя според теб е най-трудната част от работата на модела?

  Вероятно спорадичният график и постоянните промени. Наистина трябва да бъдеш гъвкав и търпелив и да се приспособиш бързо.

  Какво най-много искаш да направиш тази година?

  Да направим обиколка с бандата ми. Нямам търпение да сме на турне с голямо име и да свирим навсякъде. Толкова много сме работили.

  Накрая какво е твоето мото за живота? Или цитат, който означава много за теб?

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте