понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Inessa Lvova: Най-красиво e щастливото момиче

  Топмоделът краси официалната ни корица за Декември и споделя за това как да останете във форма през зимата, както и откровено за успеха и правилното отношение към него.

  @inesslioness

  Световни подиуми, корици на международни издания, стилни фотосесии. Животът на топмодела Инеса Лвова е мечтата на хиляди момичета. Но как успява да се поддържа във форма? Например сега, в студения сезон, когато не ни се иска нищо друго освен да лежим под топлото одеяло и да си хапваме. А успехът става ли всекидневие, когато постоянно си на кориците на топиздания? За това и много повече, поговорихме с Инеса Лвова.

  Сега е времето от годината, когато имаме по-малко енергия, много хора изпитват апатия. Но като топмодел винаги трябва да си във форма. Как поддържаш физическото и емоционалното си здраве през студения сезон?

  На първо място, важното е как се чувствате отвътре. И физически, и психически. Спортът е задължителен, обичам силовите тренировки, те помагат за производството на хормони на радостта. И второ, важно е да се наблюдавате за моменти на раздразнение, гняв и депресия. И да работите върху това. Мисля, че спортът е панацея за много хора през студения сезон. И винаги е добре за вашата фигура.

  Вече малко по малко може да обобщим резултатите от годината. Кое е най-яркото нещо, което ти се случи през 2023-а?

  Като цяло годината беше добра. Снимки за най-добрите международни списания, включително и вашето. Корици, ревюта, пътувания. Опитвам се да празнувам нещо хубаво във всеки ден. Дори дребните неща. И когато все още има такива глобални причини за щастие като успехи в кариерата, аз го оценявам невероятно и го запечатвам в паметта си.

  Вече си покорила световните подиуми и продължаваш да го правиш. Съответно посети много държави и градове. Кое място на планетата се смята за най-приказното за прекарване на зимните празници?

  Москва и Санкт Петербург. Да, банално е. Но обичам снежния център на града, празничната украса, атмосферата на радост, усмивките на лицата на минувачите.

  Това не е първата ти нашумяла корица. Когато видиш списания със себе си на корицата по рафтовете на магазините, какви чувства изпитваш?

  Разбира се, голяма радост. И знаете ли, всеки път е като първия. Във всяка корица е вложена много работа. Не само моя, но и на целия екип на изданието. Хубаво е да гледаш резултата от добре свършената работа.

  Пазиш ли копия от списанията, за които си снимала? Преосмисляш ли?

  Пазя ги, разбира се. Рядко ги преглеждам. Опитвам се да мисля повече за настоящето.

  Разбира се, много момичета искат да знаят твоите тайни за красота и идеална фигура. Искаш ли да ги споделиш?

  Основното е здравето. Здрава кожа и коса. Психично здраве, вътрешна хармония. И разбира се, най-красивото момиче е щастливото.

  Каква е твоята стандартна рутина за красота?

  Сутрин е тоник, серум, овлажнител и крем за под очите. Ако имам време, правя масаж на лицето и слагам маска и лепенки. Вечер измивам лицето си с хидрофилно олио (ако съм била гримирана) и почистващ препарат. След това серум, нощен крем, околоочен крем. И здрав сън.

  И колко е важен за теб здравият сън?

  100% Това е времето, когато тялото възстановява силите си и се зарежда. Оставям телефона си половин час преди лягане и изключвам телевизора. Спя в тишина и мрак.

  От какво се ръководиш, когато избираш подаръци за любимите си хора?

  Техните интереси и желания в момента. Предпочитам директно да попитам човека какво да взема, ако не знам.

  Какви са твоите цели и планове за следващата година?

  Мисля, че ще видите всичко сами. Но като цяло работете здраво и бъдете щастливи.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте