понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Inna Sigle: Момичето с много таланти

  Scroll for English below

  Модел, стайлинг и продукция: Inna Sigle @innasigle
  Фотограф: Georgy Beregovoy

  Партньор: Annabelle Agency @annabelle.agency

  Добре дошла във FHM! Кои са вълнуващите проекти, които си планирала за тази година?
  Благодаря ви, тази година планирах редица значими проекти, свързани с фотосесиите, които правя. Освен това се надявам да запиша няколко музикални композиции. Имах тази идея отдавна, но за съжаление нямаше достатъчно време за това.

  Кое е най-доброто място на света, на което си била?
  Незабравими за мен места са остров Ферадура и може би курортът Алтамер на остров Ангуила. Това са живописни и цветни кътчета с невероятна природа, където наистина се чувстваш свободен и се откъсваш от обичайната градска шумотевица, с която си свикнал.

  Кои са някои от най-големите ти мечти, които се надяваш да постигнеш?
  Това е двусмислен въпрос 🙂 Преди няколко години бих отговорила на този въпрос от гледната точка на материалист, но днес повече се интересувам от духовното развитие, от това да опозная себе си и света около мен. И разбира се да реализирам няколко проекта, които все още се въртят в главата ми.

  Какво ти помага да се отпуснеш и да релаксираш?
  На първо място, това, което ми помага да се отпусна, е да работя върху себе си и своето вътрешно Аз. Научих се да се абстрахирам от преживяванията, предизвикани от външни фактори. Да се адаптирам към много ситуации и да излизам от тях спокойна и уравновесена. Активният спорт също ми помага да превключа в стресови ситуации. Използвам тези техники. Много ме вдъхновяват.

  Кой е най-влиятелният човек в живота ти и защо?
  Има няколко влиятелни хора в живота ми. Разбира се, това са мъже, които ме научиха на много. Единият от тях ми показа как изглежда светът от различен ъгъл. Помогна ми да разбера доста, без да правя ненужни грешки. Мисля, че това е много ценно. В контекста на натрупването на житейски опит е смешно, но в резултат на това с един от тях взаимно се повлияхме един от друг и все още продължаваме да общуваме, това е безценна връзка.

  Колко си романтична? Коя е най-запомнящата се среща, която някога си имала?
  Преди бях затворена в себе си, романтиката изглеждаше глупаво и банално чувство за мен, но с времето ставаме по-сантиментални, ценим искреността, предаността и романтиката заема по-значимо място в живота ни. Така че сега съм по-романтична от всякога и ми харесва 🙂
  Може би най-запомнящата се среща беше в Атлантическия океан на луксозна триетажна яхта на лунна светлина с музика на живо. В същото време напуснах срещата като Пепеляшка… Вярно, малко по-късно 🙂

  Как изглежда според теб идеалния партньор? Какво предпочиташ – да бъдеш обичана, уважавана или да ти се възхищават?
  Идеалният партньор за мен е тактичен и отдаден човек, без сянка на лъжа, с когото е приятно да се свързваш и да намираш общ език по много начини, понякога да мислиш синхронно. Бих предпочела да бъда обичана, уважавана и да ми се възхищават. Според моите разбирания едното без другото не би проработило за мен.

  Как се определяш – като градски пътешественик или изследовател на природата?
  Аз съм градски пътешественик, но също така и изследовател. Винаги ми е било интересно да посещавам някои по-малко известни забележителности като например старинни архитектурни сгради, да улавям емоцията на миналото, да фантазирам какво се е случило в древността по тези места, това е много завладяващо. Но ако съм сред природата, се превръщам в изследовател, тогава просто преставам да усещам времето. Понякога мислено се отнасям някъде надалеч, а когато дойда на себе си, се оказва, че е минало толкова много време и трябва да намеря пътя обратно към реалността. Но тези впечатления си заслужават, защото ние всъщност се стремим към емоцията, и именно тогава се чувствам толкова невероятно.

  Кои дестинации са в списъка ти за пътуване?
  Много бих искала да посетя Антарктида и да изследвам не само територията, която е достъпна за туристите, но и мистериозните кътчета, скрити от очите на човека, пропити с легенди и истории. Следващото ми пътуване ще бъде в Европа, Свързано е с работа и редица обстоятелства. Сред многото места, които ще посетя, е Чехия, чувала съм много за красивата архитектура на тази страна. По-късно ми предстои пътуване и в Югоизточна Азия. Определено ще информирам феновете си за някои събития от живота си 🙂

  Ти си главен редактор на модна телевизия – мечтана работа за много момичета. Какво представлява бизнесът отвътре?
  Отвътре всичко е съвсем различно. Това е голяма отговорност и отнема огромно количество енергия и време. Много зависи от взетите решения, така че винаги гледам и уча, като вземам предвид моя опит, и чак тогава комбинирам и творя.

  Доколкото знаем, от известно време се изявяваш като продуцент, моля сподели за своите успехи в тази посока.
  Да, наистина, преди време съвсем случайно се пробвах в тази роля и успях. Понякога не сме наясно с възможностите си. Основно организирам фотосесии и работния процес. Обикновено работя със значими световни забележителности, защото клиентите ми са доволни от мен. Харесва ми и смятам да се развивам още в тази посока – не само със списанията,
  но и с телевизията.

  Разкажи ни повече за работата си като модел. Какви са предизвикателствата и удовлетворяващите моменти?
  Поради факта, че имам голям опит в модния бизнес, в момента не изпитвам затруднения, тъй като до голяма степен съм наясно както с капаните в индустрията, така и с възможните проблеми, които могат да възникнат. Всичко това идва с опит и години. Удовлетворението идва, когато крайният резултат изглежда страхотно, а в резултат и зрителят е доволен. В крайна сметка това е най-високото отличие, което един модел би могъл да получи за работата си.

  Фотограф Konstantin Nikiforov Gordeev

  Кои са най-невероятните места за фотосесия в Маями?
  Най-живописното и невероятно място в Маями е може би Bill Baggs Cape Park. От друга страна Florida Keys е с напълно уникална екосистема. А паркът Crandon наподобява лагуна с невероятен пясък и разпръснати палми и живописни дюни.

  Имаш много интересно хоби. Как се захвана с изотеричната психология?
  Всъщност имам редица основни хобита, на които обръщам по-специално внимание. Но е трудно да познавам дълбоко всяка дисциплина. Преди бях ужасен материалист. Също като по-голямата част от хората, аз се изправих пред факта, че като материалист е невъзможно да си обясня някои неща. С течение на времето започнах да се самообучавам и разбрах, че нещата, които са напълно естествени за човешките същества, не са ни внушени от раждането. Това ме накара да се задълбоча и да проуча какво се изисква, за да развия това хоби, което доведе до много добри резултати. Тъй като за мнозина е голяма тайна, какъв, по дяволите, е смисълът на живота, за себе си успях да отговоря на този въпрос и продължавам да намирам отговорите на много други въпроси, научавам все повече и повече. Отчасти, този зародил се в мен интерес има специално значение, тъй като човекът не може да живее без тяло на този свят, то е надарено с редица биологични системи, включително и нервна. Това ме накара да се поинтересувам от психологията. Всяко едно от моите хобита ми помага да разбера повече и да получа най-обективната картина на нашия свят. Например, един приятел веднъж ме попита какво е човешка енергия, съществува ли? И трябваше да дам пример от космологията – когато Сленцето отделя куп енергия и този куп отива към Земята, наблюдаваме Северното сияние, наблюдаваме също и аварии в електрическите подстанции, наблюдаваме смъртта на хора от инсулти, инфаркти… В крайна сметка това не е видима енергия, тя се съдържа във всичко на този свят, абсолютно всичко живо, дори и в камъка.

  Да преживееш трансформация, и то сама, може да се окаже трудно. Понякога искало ли ти се е да споделиш повече за своите преживявания?
  Разбира се, не беше лесно, особено в страната, в която съм израснала, но обикновено избягвам въпроси по тази тема. Вярвам, че всеки има свой собствен път. Някой ден смятам да напиша книга, в която ще разкрия почти всичките си тайни 🙂

  Как би описала стила си?
  Честно казано, на мен самата ми е трудно да характеризирам стила си, по-добре нека моите последватели да го оценят 🙂 Можете да ме последвате на @innasigle, надявам се да се видим скоро!

  English––

  Talent, style and production: Inna Sigle @innasigle
  Photographed by: Georgy Beregovoy

  Partner: Annabelle Agency @annabelle.agency

  Welcome to FHM! What are the exciting projects you have planned for this year?
  Thank you, this year I have planned a number of significant projects related to the photo shoots I do. I also hope to record some musical compositions. I had this idea for a long time, but unfortunately there was not enough time for it.

  What’s the best place in the world you’ve been?
  Unforgettable places for me are the island of Ferradura and perhaps the resort of Altamer on the island of Anguilla. These are picturesque and colorful corners with amazing nature, where you really feel free and break away from the usual city noise that you are used to.

  What are some of your biggest dreams that you hope to achieve?
  This is an ambiguous question 🙂 A few years ago I would have answered this question from the point of view of a materialist, but today I am more interested in spiritual development, in getting to know myself and the world around me. And of course to realize a few projects that are still spinning in my head.

  What helps you relax and unwind?
  First of all, what helps me relax is working on myself and my inner self. I learned to abstract myself from experiences caused by external factors. To adapt to many situations and come out of them calm and balanced. Active sports also help me switch in stressful situations. I use these techniques. They inspire me a lot.

  Who is the most influential person in your life and why?
  There are several influential people in my life. Of course, these are men who taught me a lot. One of them showed me how the world looks from a different angle. It helped me understand a lot without making unnecessary mistakes. I think this is very valuable. In the context of gaining life experience, it’s funny, but as a result, we both influenced each other and we still keep in touch, it’s a priceless relationship.

  How romantic are you? What’s the most memorable date you’ve ever had?
  Before I was closed in myself, romance seemed a stupid and banal feeling to me, but with time we become more sentimental, we value sincerity, devotion and romance occupies a more significant place in our lives. So now I’m more romantic than ever and I love it 🙂
  Perhaps the most memorable meeting was in the Atlantic Ocean on a luxury three-story yacht in the moonlight with live music. At the same time, I left the meeting like Cinderella… True, a little later 🙂

  What does your ideal partner look like? What do you prefer – to be loved, respected or admired?
  The ideal partner for me is a tactful and devoted person, without a shadow of a lie, with whom it is pleasant to connect and find a common language in many ways, sometimes thinking in sync. I would rather be loved, respected and admired. My understanding is that one without the other wouldn’t work for me.

  How do you define yourself – as an urban traveler or an explorer of nature?
  I am an urban traveler but also an explorer. I’ve always been interested in visiting some lesser-known landmarks such as ancient architectural buildings, capturing the emotion of the past, fantasizing what happened in ancient times in those places, it’s very fascinating. But if I’m in nature, I become an explorer, then I just stop feeling time. Sometimes I mentally go somewhere far away, and when I come to myself, it turns out that so much time has passed and I have to find my way back to reality. But these impressions are worth it because we’re actually going for the emotion, and that’s when it feels so amazing.

  Which destinations are on your travel bucket list?
  I would very much like to visit Antarctica and explore not only the territory that is accessible to tourists, but also the mysterious corners hidden from human eyes, steeped in legends and stories. My next trip will be to Europe, It is related to work and a number of circumstances. Among the many places I will visit is the Czech Republic, I have heard a lot about the beautiful architecture of this country. Later, I also have a trip to Southeast Asia. I will definitely update my fans about some events in my life 🙂

  You are the editor-in-chief of a fashion TV channel – a dream job for many girls. What is the business from the inside?
  Inside, everything is completely different. It is a big responsibility and takes a huge amount of energy and time. A lot depends on the decisions made, so I always look and learn, taking into account my experience, and only then combine and create.

  As far as we know, you have been producing for some time now, please share about your successes in this direction.
  Yes, indeed, some time ago I quite accidentally tried my hand at this role and succeeded. Sometimes we are not aware of our capabilities. I mainly organize photo shoots and the work process. I usually work with major world landmarks because my clients are happy with me. I like it and I plan to develop further in this direction – not only with magazines,
  but also with television.

  Tell us more about your work as a model. What are the challenges and satisfying moments?
  Due to the fact that I have a lot of experience in the fashion business, I am not currently experiencing difficulties as I am very much aware of both the pitfalls of the industry and the possible problems that can arise. All this comes with experience and years. The satisfaction comes when the end result looks great and the viewer is happy as a result. After all, this is the highest honor a model could receive for their work.

  What are the most amazing places for a photo shoot in Miami?
  The most picturesque and amazing place in Miami is probably Bill Baggs Cape Park. On the other hand, the Florida Keys has a completely unique ecosystem. And Crandon Park resembles a lagoon with incredible sand and scattered palm trees and picturesque dunes.

  You have a very interesting hobby. How did you get into esoteric psychology?
  Actually, I have a number of main hobbies that I pay special attention to. But it is difficult to know each discipline deeply. I used to be a terrible materialist. Like most people, I have faced the fact that as a materialist it is impossible to explain some things to myself. Over time, I began to educate myself and realized that the things that are completely natural to human beings are not instilled in us from birth. This made me dig deeper and research what was required to develop this hobby, which led to very good results. Since for many it is a big mystery what the hell is the meaning of life, for myself I managed to answer this question and I continue to find the answers to many other questions, I learn more and more. In part, this interest that arose in me has a special meaning, since man cannot live without a body in this world, he is endowed with a number of biological systems, including a nervous one. This got me interested in psychology. Each of my hobbies helps me understand more and get the most objective picture of our world. For example, a friend once asked me what human energy is, does it exist? And I had to give an example from cosmology – when the Sun emits a bunch of energy and this bunch goes to the Earth, we observe the Northern Lights, we also observe accidents in electrical substations, we observe the death of people from strokes, heart attacks… After all, this is not visible energy, it is contained in everything in this world, absolutely everything alive, even in stone.

  Going through a transformation alone can be difficult. Did you sometimes wish you could share more about your experiences?
  Of course, it wasn’t easy, especially in the country I grew up in, but I usually avoid questions about this topic. I believe everyone has their own path. Someday I plan to write a book where I will reveal almost all my secrets 🙂

  How would you describe your style?
  To be honest, I find it hard to characterize my style myself, better let my followers appreciate it 🙂 You can follow me on @innasigle, hope to see you soon!

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте