понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Джулиана Гани: Красотата изисква жертви

  фото: Борислав Георгиев

  Имам страх от самотата, смятам, че всички трябва да  даваме и получаваме много любов, споделя известния модел и инфлуенсър в инетрвю за FHM!България

  Джулка, какво за теб е външния вид?

  Външният вид е нещо адски важно за мен, много съм сутна и не го крия. Не мога да кажа, че е всичко, защото и душевността е важна. Но нали знаете, че по външният вид посрещат.

  Какви усилия полагаш, за да изглеждаш добре?

  Това е нещо, на което отделям доста време. По принцип това са мигове, които можеш да прекараш със семейството или да правиш, нещо, което обичаш. Както казват всички обаче, красотата изисква жертви, но за една поддържана жена определено няма друга алтернатива.

  Какво е мнението ти за корекциите?! Какво си променила по себе си? Мислиш ли за нови? Коя е операцията последната която си направи?

  Имам корекции и не го крия. Няма да ги изброяваме, който ги следи знае какво съм коригирала, иначе последното, което правих е при д-р Николай Георгиев, процедурата е стягане на колагеновата тъкан отвътре на седалището или накратко казано Jey plazma с хелий.

   

  Една майка на две деца как успява да отделя време за себе си?

  Спя малко, по 4 часа на ден, за да ми стига времето за всичко-работа, семейство, домакинство. Аз имам изпипан режим, ставам изключително рано, към 05.30-06ч. сутринта и действам без да мрънкам. Пия много кафе, за да издържа и засега ми се получава.

   

  С какво поддържаш тялото си? Спорт ? Диети?

  Спортувам от години,не мога да кажа че е всеки ден, но е редовно.Без диета няма как, с похапване на пица и баница, не става. Обичам да ходя много пеша също, имам крачкомер и на ден извървявам по 8-10 км.

   

  Какво обичаш да правиш в свободното си време ?

  Всъщност хобито ми е да пътувам, така хем разпускам, хем работя. Читателите може би знаят, че съм инфлуенсър и съчетавам полезното с приятното.Обиколих доста екзотични места по целия свят – Шри Ланка, Куба, Доминикана, Филипините, Мексико, Сейшелските острови, Бали, Тайланд, Малдиви..Има и още, списъка е дълъг.

  Постоянно пътуваш , колко държави имаш вече ? Кое е любимото ти място? Къде мечтаеш да отидеш?

  В листата ми са места като Кения, Япония и Америка, но има време за всичко, животът е пред мен.

  В момента освен модел си и доста успешен инфлуенсър? Разкажи ни малко повече за тази твоя страна?

  Всъщност това с инфлуенсърството стана много голям тренд. При мен не е било умишлено, след толкова участия в тв предавания, просто е логично да се случи. Мисля,че съм успешна в това, което правя, защото се раздавам на сто процента, давам много от себе си и се старая.

   

  Как би описала себе си?

  Работохолик, амбициозна, суетна и понякога вироглава.

   

  Кое е твоето най- силно качество ?

  Амбицията. Реша ли нещо, няма сила на света, която да ме спре. Дори мога да спра да пия и ям, ставам целеустремена, докато не постигна своите цели.

  Имаш ли някакви страхове?

  Имам страх от самотата, според мен човек е социално същество и трябва да е добър, да дава пример и да получава много любов. Смятам, че не трябва да страни от другите или да остане сам, заради трудния си характер, например.

   

  За какво мечтаеш?

  Мечтая да бъда пример за децата си най-вече. Освен това да бъда обичана истински и безкористно. Смятам, че ако човек има това, значи има всичко на този свят.

   

  Колко корони имаш и на колко конкурса си участвала ? Къде ги подреждаш и коя ти е най на сърце?

  Мис Пловдив, Мис Мерилин, Мис Еротик Модел, Мис Силикон, Мис Силикон на десетилетието и Мис Естетик. Имам специална секция а всички награди и ленти. Там съм ги подредила и им се любувам. Най-любима титла ми е Мис Силикон, всички ме знаят като носителката на този приз. Тя също така е емблематична и носи специално място в сърцето ми.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте