вторник, май 28, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Кои зодии ги очаква едно наистина горещо лято

  текст: Магдалена Бояджиева-астролог на списание FHM

  В началото на летния сезон двете планети – Венера и Марс, символ на страстта, сексуалността и любовните отнощения ще преминат във въздушния знак близнаци. Това ще провокира един силен период за срещи, запознанства с интересни личности, излизания, забавления и флиртове. Близнака е най- общителния, енергичен и забавен знак в целия зодиак. Това ще донесе изключително позитивна и ведра енергия, както и нови възможности за връзки на въздушните знаци Близнаци- Везни- Водолей!

  А нека сега да погледнем някои по-важни факти за месец юни за всеки зодиакален знак:

  ОВЕН /21.03 – 20.04/

  Буйният нрав и неуморимият ентусиазъм на представителите на този знак ще се забелязва с изключителна сила през месец юни. Ще бъдете доста дейни, динамични и пълни с нови идеи. Периода е изключително подходящ за старт на нови бизнес проекти и финансови инвестиции. В любовен план ще горят буквално огньове от страсти и желания. При някои от вас очаквайте появата на нова пламенна любов. Овните са  издръжливи и физически доста здрави, но все пак трябва да полагат грижа за организма си. Слабите ви места ще са зъбите и нервната система. Намерете своите начини за отпускане на парата.

  ТЕЛЕЦ  /20.04 – 20.05/

  „Лукса ме успокоява“ – мотото на телеца.

  Добрата храна, изобилието и пълният хладилник истински радват телчешката душа. Слабото им място са честите инфекции в гърлото и синусите. Преходните месеци са истинско предизвикатеслтво за имунната им система. Периода е чудесен за зареждане на тялото с витамини, минерали, с които да укрепите тялото си. Слабите места през месец юни ще бъдат емоционалния, хормоналния ви баланс и определено имунитета.В любовен план месеца ще бъде интересен и пълен с възможности за тези, които все още не са намерили своята половинка. Време е за действия, срещи и нови запознанства! Излезте смело от зоната си на комфорт, това е единствения път към развитието. Пуснете вече всичко старо и ненужно и тръгнете смело напред.

  БЛИЗНАЦИ /22.05 – 21.06/

  Динамика, срещи и изобилие от контакти, нищо ново и различно за вас. Месец юни за вас ще бъде наистина изпълнен с изобилие от възможности както в личен, така и в професионален план. Шансовете да намерите любовта, за която сте мечтали са огромни. Помислете за нови проекти, както и за бизнес колаборации. Периода е чудесен за обучения, пътувания, семинари, курсове и всякакви подобни форми за личностно развитие. Ще имате нужда от промяна и нова посока. Действайте смело, звездите са с вас!

  РАК /22.06 – 23.07/

  Силни емоции и безупречна интуиция, това е характерно за представителите на този кардинлен знак. През юни месец използвайте силното си оръжие при взимане на важни решения, а именно безпогрешния си нюх В. любовен план е добре за съживите и възродите отновенията. Покажете романтичната част, заложена във вас и запалете отново пламъка във връзката си. Имате нужда от промяна и излизане от зоната си на комфорт.

  ЛЪВ /24.07 – 23.08/

  Силният им, лидерски характер и желанието им за утвърждаване на себе си, често изморява дори борбеният лъв. При представителите на този знак всичко преминава през сърцето, ето защо именно сърдечната дейност е слабото им място. През месец щни ще кипите от енергия и желания за нови проекти. Периода е чудесен за подписване на важни документи и влизане в съдружия. В любовен аспект ще бъдете доста смели и настъпателни в решенията и отношенията си. Каквото желаете ще го получите.

  ДЕВА/ 24.08 – 23.09/

  Педантизъм и силен поглед върху детайла са в основата на характера за всяка дева. Планирането и графика са огромна част от ежедневието ви. Месец юни определено ще бъде силен за вас особено в професионален план. Изобилие от срещи, нови контакти и възможности ще се разкрият пред вас. Момента е важен за да покажете най-доброто от себе си. За тези от вас, които все още са необвързани ще се появят възможности това да се промени и да намерите своята половинка.

  ВЕЗНИ /24.09 – 23.10/

  Баланса и хармонията в личните и професионалните отношения са доста важни за вашия емоционален комфорт. Месец юни е подготвил доста приятни изненади за вас в личен план. Ще имате нужда от промяна и нова посока. Шансовете да намерите любовта, за която сте мечтали са огромни. В професионален план ви очакват доста добри възможности за израстване и оценка на потенциала ви. Бъдете устремени и вярвайте в себе си.

   

  СКОРПИОН /24.10 – 23.11/

  Силата на скорпиона е в неговият нюх, силна воля и вътрешна устойчивост. Месец юни ви е подготвил изобилие от възможности в личен и професионален план. Периода е подходящ за обучения, семинари, дълги пътувания и разширение на бизнеса. Насочете се към попрището, в което ви е силата. Сега не е удачен момент за смяна на попрището и започване на нова дейност. В любовен план буквално нещата са „ очаквай неочакваното“.

  СТРЕЛЕЦ  /23.11 – 22.12/

  Винаги позитивно настроен към живота, огнен и желаещ още и още – това е буйният стрелец. Важно за него са новите идеи и проекти, към които да насочи своята стрела. Месец юни ще бъде отново силен за вас, ще се усещате всякаш може да превземете света и да постигнете всичко. При някои от вас ще се наложи да промените кардинално посоката и да направите важни избори. Месеца е определящ за отношенията ви както в личен, така и в професионален план.

   

  КОЗИРОГ / 22.12 – 20.01/

  За издръжливостта на Козирога могат да се напишат легенди. Всяка поставена цел се преследва с изключителна последователност и упоритост, което е пътя към успеха. През месец юни ще имате изключителни възможности предимно в професионален план. Периода е чудесен за развитие на бизнеса и вкарване на нови хора с нови, свежи идеи. Помислете за PR дейности и бизнес колаборации. За необвързаната част от вас ще се отворят интересни предложения.

   

  ВОДОЛЕЙ / 21.01 – 19.02/

  Свобода, равенство, братство е мотото на водолея. Те са вечно дерзаещи и готови да се впуснат в поредната кауза или просто да помогнат на приятел. Месец юни е периода, в който трябва да направите сериозни избори особено в личен план. Помислете кое наистина е важно за вас- свободата или рутината, която крие семейният живот. Насочете енергията си предимно в работен план и помислете за нови работни проекти.

  РИБИ / 20.02 – 20.03/

  Най- емоционалният, сензитивен и интуитивен знак в зодиака. За тяхното здраве и имунитет от съществено значение е емоционалният им баланс и почивка. Месец юни е подговтил чудесни възможности за вас в професионален план. Време е за рестарт! Помислете за нови дейности, обучения и бизнес колаборации. В личен план очаквайте съдбоносни срещи и влизане в живота ви на хора, които ще бъдат от съществено значение за вас.

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте