понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Liv Arnold: Запознайте се с Анна Курникова на писането!

  Модел/автор: Liv Arnold @liv_au

  PR: Public Status PR @publicstatuspr

  Разкажи ни малко повече за твоите книги. Какво пишеш?

  Честно казано, книгите ми са малко мръснички!

  Като страстен автор на любовни романи, влагам сърцето и душата си в съчиняването на истории, в които се преплитат бурна романтика и интригуващи финансови престъпления. Книгите ми „Law & Disorder“, „Etched in Stone“ и „Stepping Stone,“ не са просто романси, те се занимават с предизвикателства от реалния живот като психичното здраве.

  Изхождайки от собствения си опит с безпокойството, което ме измъчва от детството, разбирам добре състоянието на безмилостна тревога, което поглъща ума, причинявайки безсънни нощи и постоянно проиграване на най-лошите сценарии. Именно през тази призма на лична борба изграждам своите сюжети и автентични герои.

  Със „Stepping Stone“ дарявам процент от печалбите на Американската асоциация за тревожност и депресия (ADAA), организация, посветена на подкрепата на хора, борещи се с проблеми на психичното здраве.

  Какво те вдъхновява?

  1. Любовни истории като тази на Джак и Роуз в “Титаник”, които са толкова горещи, че запотяват прозорците. Да си го кажем направо – аз никога не пускам. И оставям отпечатъци.
  2. Ако ми попаднат двама мъже, които четат книги, зрението ми се раздвоява и започвам да пиша двойно по-бързо. Вдъхновява ме фантазията, че ще съм плънката в срадата на техния сандвич. Ако това се случи, ще бъда по-щастлива от камила в сряда! Честит ден на гърбицата!1

  Кои са основните проблеми, които засягаш в твоите книги?

  Основни теми за мен са психичнотo и сексуалното здраве, както и прошката. Любимите ми рецензии са тези, в които критиците казват, че са разпознали част от себе си в героите ми и че не се чувстват толкова сами. Някои сцени взаимстват комедийни моменти, които са се случили в реалния живот. Животът е по-странен от измислицата. Когато хората ми споделят, че чрез историите ми са откъснали ума си от проблемите за няколко часа, аз съм искрено щастлива.

  Имах късмета да получа тези красиви отзиви от автори, на които се възхищавам и които уважавам:

  ​„В Stepping Stone Арнолд отвежда своите читатели на пътешествие, изпълнено с любов, напрежение, сексуално пробуждане и изцеление. Тази история дърпа струните на сърцето, като същевременно се занимава с важни социални проблеми.“ Мередит Уайлд, автор №1 на бестселъри на New York Times.

  „Stepping Stone от Лив Арнолд вплита прошката и себеоткриването в един емоционален романс за втория шанс в живота, който не е за изпускане.“ Дж. Кенър, автор на бестселъри на New York Times.

  „Нежна, секси, забързана история с добре начертан поглед върху психичното здраве. Трудна тема, разгледана със състрадание. Романтичен автор, който трябва да се чете.“ Чери Адеър, автор на бестселъри на New York Times.

  Някои от твоите истории са доста пикантни. Какви са предизвикателствата това да изследваш сексуалността чрез писането?

  Имам демисексуални и сапиосексуални черти, нуждая се от силна връзка и интелигентност, за да изпитам сексуално привличане. Всеки е различен в изследването на своята сексуалност. Не се срамувам да пиша секс сцени. Сексът и интимността са в основата на човешка природа. Хората често се кикотят на любовните сцени. По скалата от 1 до 100 за ниво на зрялост, повечето от нас са 69. Всеки заслужава толкова умопомрачително страхотен секс, че дори и съседите му да имат нужда от цигара.

  Предизвикателството е да запазите секс сцени свежи, като същевременно изграждате връзка между героите и придвижвате историята напред. В „Law & Disorder“ битовата среда играе голяма роля за сексуалното напрежение. В „Etched in Stone“ героите се наслаждават на секс на обществени места, а в „Stepping Stone“ двойката експериментира с лек BDSM.

  Забавлявам се да пиша секс сцени. Сексът може да бъде смешен.

  Кой е най-добрият сексуален съвет, който някога си получавала?

  Дами, ако не се движите в леглото, мъжете няма да разберат, че сте там. Всъщност започвам да се бъркам с T-Rex от Джурасик парк.

  Трябва ли жените да се доближат до мъж и да му кажат, че им подкосява краката, или да го оставят да дойде при тях? Казвали са ми: Вариант две. Пчелата винаги трябва да се доближава до своята царица, ако иска да вкуси от нейния нектар.

  Как се справяте с безпокойството?

  Практикувам метода Вим Хоф и студотерапия. Под ледения душ, единствената ми мисъл е: „Трябва да се измъкна от тук, по дяволите“. Всички тревоги изчезват.

  Четенията на Daily Stoic също ме успокояват много. Един от любимите ми цитати е: „Ние страдаме повече във въображението си, отколкото в реалността.“

  Фастя няколко пъти седмично, за да изградя психическа устойчивост. Когато за първи път започнах да правя фастове, ставах изключително раздразнителна и копнеех за произволни храни.

  След няколко седмици ще опитам хипноза. Ако внезапно имам различна личност, ще разберете защо.

  Кои са проектите най-близки до сърцето ти сега?

  1. Пиша третата книга от моята поредица “Invested in You” – “No Stone Unturned.” “Etched in Stone”, “Stepping Stone”, и “No Stone Unturned” се основават на различни женски персонажи от един екип, работещ в областта на ИТ и анализа на данни.

  2. Редактирам фентъзи роман за млади възрастни с азиатска митология.

  3. Пиша първия си сценарий, “Olive Lim’s Series of Awkward Moments Between Drinks”. История за хора, които намират любовта по-късно в живота.

  4. Никога преди не съм скуъртвала.

  Кои са твоите топ 3 на най-отблъскващите черти, когато става дума за мъже?

  Ненадежден, нелоялен и неподлежащ на полицейска проверка.

  Кой е най-романтичният жест, който си получавала?

  Когато един висок, красив, последователен и величествен звяр между чаршафите ми подари дебела книга. Помислих си, че трябва да е излязъл направо от раздела за фантастика, защото изглеждаше твърде добре, за да е истина. Знаете какво казват за дебелите… книги.

  С малко късмет бих се радвала на повече жестове като този. Една изтъркана книга е повече от достатъчна, за да раздвижи ерогенните ми зони. И ако я получа, това ще си е истинско погалване там долу.

  Къде се виждаш след 5 години?

  Ще съм извадила от играта авторите, които са ми конкуренция, като ги намушкам с био морков. Майтапя се. Мечтая да бъда автор на бестселъри на New York Times, да пътувам из Европа, да съм живяла в друга държава и да видя книгите си на голям екран.

  1В Австралия наричат сряда ден на камилата/гърбицата, тъй като това е пикът на седмицата и оттам нататък се “спускаме” към уикенда. В случая е и игра на думи, тъй като hump освен “гърбица” ознчава и “чукане”

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте