понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Марго Купър: Никога не се отказвам и гледам само напред

  Фотограф: Ishan Singh@ishanzaka

  Грим: Shraddha Inder@ themakeupmaven__

  Коса: Hema Tolani@iamhematolani

  Гардероб: Sartori@satori_official

  PR на проекта: Атанас Лазаров@pr.lazarov

   

  Фотосесията е осъществена с любезното съдействие на:

   Lavele KitchenBar@lavele_kitchen.and.bar

   

  Марго, как реши да участваш в приключенското риалити „Сървайвър“? Какво те подтикна?

  Участието в шоуто е възможност за личностно израстване. Вярвам, че най-ценното нещо за саморазвитието е получаването на различен опит. Аз съм много приключенски настроена и по природа съм много любознателен човек, интересно ми е да живея. Ето защо толкова много обичам да пътувам. И така показвам другата страна на света и казвам как да помогна на хората в различни страни по света, които се борят за живот. По образование аз съм журналист. Всичко, което се случва в живота ми е пътят на опознаването на себе си през изпитанията, но това е пътят на сърцето.

  Кой беше най-големият ти коз във тв формат?

  Видях много хора, които нямат нищо от няколко поколения. Живея в Индия и виждам това всеки ден. Така че на първо място не успях да се изненадам от липсата на удобства. Мисля, че в човешката психология се крие способността за оцеляване при всякакви обстоятелства. Просто сме късметлии, че сме родени и израснали с повече възможности и достъп до благата на цивилизацията. Много ценя живота и всичко, което имам, но в същото време не се привързвам към нещата и не завися от тях. Смятам, че силата ми е силата на духа и бързото приспособяване към различни условия. Гладът не ме изплаши, тъй като винаги се опитвам да не преяждам с храна. И разбира се понесох лесно жегата, защото живея в Мумбай и там климатът бе подобен на този в Доминиканската република.

  Била ли си някога в живота си досега в толкова трудна ситуация, че да си помислиш за смисъла от оцеляването? Кой ти помага в живота?

   Вярвам, че животът не дава повече изпитания, отколкото човек може да издържи. И не съм свикнала да се оплаквам. Разбира се, имаше трудни моменти в живота ми и моменти, когато се чувствам се на дълбоко дъно, от което не мога да изляза, и имах близки, които загубих, и ситуации, когато изглеждаше, че няма решение. Но се справих с всичко не само защото съм силен човек, но и с подкрепата и помощта на близките ми. Нямаше да съм това, което съм без хората около мен.

  Ти си българка, но си родена и израснала в Русия. През 2019-та печелиш титлата „Мис България Свят“. Чувстваш ли България като своя родина, въпреки че не говориш добре български, тъй като си живяла малко в страната?

  Звучи като клише, но наистина се смятам за гражданин на света. Смятам се за българка и въпреки факта, че все още не знам добре езика, винаги се опитвам да го компенсирам. Като носителка на титлата „Мис България Свят“ винаги помня, че представлявам цялата страна. И затова искам светът да знае за нашата прекрасна страна и да хората са имали добра представа за българите. Приемам факта, че не съм идеална, но това не ме прави по-малко българка от другите. Има и други качества, които ми позволиха да спечеля титлата – това е способността да говоря публично, опит в конкурси за красота, владеене на английски език, професионална етика, способност да се представям, определено ниво на публичност в свята и така нататък .

   

  А срещаш ли упреци заради лошия български и как им отвръщаш?

   Не отричам факта, че моят български не е перфектен. Това е вярно. Работя върху това, защото за мен е важно хората да ме разбират. В живота срещам изключително мили и прекрасни хора, които много ме подкрепят и са готови да говорят на всеки език. Езикът на добротата не се нуждае от превод. Разбира се, имам и хейтъри, но според мен е очевидно какво съм правила през последните години. Израснала съм в друга държава и живея в чужбина през последните 9 години. Живях около 5 години в Лондон, където завърших магистратура и градя кариерата си в чужбина. Но когато идвам в България, винаги се опитвам да бъда полезна на обществото и хората. Не защото изпитвам комплекс, а защото искрено обичам тази страна и принадлежа към нея.

  С какво се занимаваш, когато не си на модния подиум?

  В момента съм фокусирана на моята актьорска кариера в Индия, вземам много уроци и ходя на прослушвания. Почти всеки ден спортувам – кикбокс, тенис, бягане, йога, танци. Това е моето ежедневие. Имам много интереси, винаги уча нещо като изкуство, психология. Стремя се да повишавам нивото на своята ерудиция и култура.

  От какво те е страх най-много? Имаш ли страхове?

   Много ценя личното пространство и може би най-трудното нещо е да съм постоянно сред хора. Но имам и този опит. И със сигурност човек е социално същество и това също е естествена среда на местообитание.

   

  А какво е способно да те накара да се откажеш?

  Никога не се отказвам. Умея да вземам нестандартни решения и да намирам различни изходи от абсолютно всяка ситуация.

  Имаше ли очаквания за останалите участници в „Сървайвър“ и познаваше ли някои от тях отпреди?

  Нямах никакви очаквания. За себе си мога да кажа само, че се отнасях с уважение към всички и винаги виждам доброто във всеки човек. В тази игра много хора са достойни за победа, но наградата все пак намери своя герой. Радвам се, че дори в такива конкурентни обстоятелства, аз запазих добротата в сърцето си и намерих взаимно разбирателство с всички. Това бе уникален шанс да направиме впечатление не от публичния образ, а от поведението на човека и неговите качества.

  В повече ли бяха интригите в Доменикана?

  Мога да кажа, че беше много интересно. В обикновения живот интригата ме заобикаля, но все пак това бе шоу. За мен най-важното бе силата на духа и издръжливостта. Основният ми фокус беше да премина през всички изпитания с достойнство.

   

  Вероятно всички ще се запитат – имаш ли човек до себе си и какви цели имаш в личен план?

  Посветих всички основни години от живота си на саморазвитие, създаване на себе си като личност, следване на моите цели, кариера, възможност да помагам на другите, да бъда полезна на света. Около мен винаги има много добри хора. Винаги съм заобиколена от най-успешните, умни и интересни хора, имам много приятели. Що се отнася до личния ми живот, то основно винаги съм сама. Когато срещна моят човек, ще се стремя да създам щастливо семейство.

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте