вторник, май 28, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Melly Myers: Актрисата с голямо сърце

  Талант: Melly Myers @melly_myers_
  Фотография: Chrissy Sparks DOLLHOUSE Photography @dollhousephotographyuk

  Разкажи ни повече за себе си, как реши да станеш актриса?
  Като младо момиче винаги обичах да изпълнявам. В началното училище изиграх Нанси в „Оливър Туист“, а моят учител по пеене даде на майка ми листовка за школа по сценични изкуства. Там бях забелязана от първия ми агент! Винаги е било в кръвта ми!

  С какво най-много се гордееш в кариерата си до момента?
  Най-гордият ми момент беше, когато направих първата си целувка на екран с жена. Бяхме на хълм в бельо, изпълнявайки интимна сцена, и беше доста студено! Снимахме посред зима, но никога нямаше да забележите!

  Как изглежда един типичен твой ден?
  Нито един ден не е типичен в моя свят! Въпреки че на първо място съм актриса, правя много неща, за да се издържам, когато не съм на снимачния площад. По професия съм мениджър на събития, а свободно си време правя ПР за различни марки онлайн. Разбира се, мечтата ми е да стана редовен участник в сериал, защото всичко може да се промени от там!

  Разкажи ни една забавна история от работата ти като актриса.
  Въпреки че не мога да разкрия много, наскоро играх в комедия наречена „Филмов фестивал“. Моята героиня е тийнейджър с бушуващи хормони, обсебена от секс. Имаше сцена, за която не се бях готвила, и затова направих някои импровизации, които бяха толкова добре приети, че всички се много смяха.
  Още един забавен момент беше, когато моят партньор, който трябваше да играе гаджето ми, неочаквано отпадна в деня на снимките. Някой от екипа трябваше да се включи. Както можете да си представите, опитите да се държите като двойка, при положение, че се виждате за първи път, може да изглеждат доста странно! Постоянно му казвах да не бъде срамежлив, защото трябваше да ме прегръща отзад и да показва нежност. Той беше гей, така че вероятно за него е било кошмарно!

  Коя е любимата ти част от работата на снимачната площадка?
  Любимата ми част от работата на снимачната площадка е създаването на магията. Виждането ѝ на монитора, всички хора, с които имате възможност да се запознаете и работите. Имах удоволствието да се свържа с толкова много страхотни професионалисти. Вашият колега може да е причината да получите следващата си работа или агент, затова развиването на тези връзки е ключово!

  Каква би била твоята мечтана роля?
  Моята мечтана роля би била или супергероиня от Marvel като Жената Чудо, или комедиен екшън герой като Ума Търман в „Моята супер бивша“.

  В какво си наистина добра?
  Това е наистина добър въпрос, вероятно актьорството, ха ха?! Бих казала, че съм много добра в приемането на разнообразни образи. Не можете да ме определите в даден типаж. Мога да изглеждам и да звуча като множество хора.

  Какво ще се изненадат да научат хората за теб?
  Хората може да се изненадат да научат, че кандидатствах за ролята на Ефи в „Skins“ и за S Club 8! Сега бих била на съвсем различно място, ако бях получила някоя от тези възможности!

  Коя е най-голямата ти слабост? Какво правиш, за да я подобриш?
  Най-голямата ми слабост е прекомерното анализиране. Понякога имам случайни пристъпи на синдром на импостерството. Очевидно това е доста обичайно дори за големи холивудски актьори. Това е, защото ни пука и сме толкова ангажирани с работата. Също така трябва да практикувам търпение, често съм строга към себе си, ако не науча голям брой от репликите си за кратко време. Рим не е построен за един ден!
  Помагат ми разговорите с други актьори. Потвърждаването, че си на правилното място може да се окаже наистина полезно. Това пренасочва мозъка. Намирам, че писането помага, или дори пеенето и повтарянето.

  Как се справяш с неудобни ситуации?
  Мисля, че във всяка неудобна ситуация е много важно да я изразищ. Провери с колегите си дали се чувствате по сходен начин. Била съм в ситуации, където работните условия бяха ужасни или някой от екипа беше неподходящ. Важно е да се дава гласност на тези проблеми, да се говори за тях. Никога не недооценявайте стойността си и не позволявайте да бъдете пренебрегнати.

  Жените в развлекателната индустрия често се сравняват и контрастират с другите; как избягвате това?
  В днешния начин на живот всички живеят във филтър. Нищо не е реално. Понякога трябва да си припомням това. Аз предлагам себе си на света. Никой не може да бъде като мен, и това е моята сила. Моята автентичност е това, което ми дава възможности, не искам да бъда като никой друг. Ъглите, монтажът и подготовката за роля са различни за всеки. Приемам това, което имам, и се стремя да се обкръжа с хора, които правят същото.

  Кое е най-голямото предизвикателство и възможност, с които се сблъскваш всеки ден?
  Най-голямото предизвикателство често е да си в полезрението на продуцентите на по-големи проекти. Кастинговите директори имат указания, докато ако сте направили запис за продуцент, те знаят какво искат и са по-гъвкави и разумни. Кастинговите директори са най-трудните хора за убеждаване в някои случаи. Имаше една продуцентка на голям британски сериал, която искаше да направя запис за роля, но компанията ѝ за кастинг се противопостави. Те ѝ посочиха, че не съм подходяща за ролята, и продуцентката трябваше да се оттегли, тъй като бяха подписали договор с тази компания. Това беше много разочароващо меко казано, но така върви играта!

  Какъв съвет би дала на бъдещите актьори?
  Ако сте тук за славата и парите, вие сте в погрешната професия! Трябва да имате дебела кожа и устойчивост, както и да сте подготвени за много откази. При всяка възможност, която имате, третирайте всички на снимачната площадка с любезност, дори чистача! Вашата репутация е това, което ще ви носи работа!

  Каква е твоята дефиниция за красота?
  Дефиницията за красота е самочувствие и благоразположение. Знай собствената си стойност и бъди добър човек, това винаги проличава отвътре навън. В света има достатъчно егоизъм, така че да се отличаваш и да бъдеш различен е много важно.

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте