понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  НАЙ-ДОБРИТЕ ТВ СЕРИАЛИ ПРЕЗ МАЙ

  Живеем в епохата на огромен телевизионен пик. Киното до голяма степен премести щабквартирата си при сериалите. FHM спира поглед върху поредиците, чиито дебюти или продължения ни обещават сериозни дози чисто диванно-екранно удоволствие и през тази година. Борбата между най-големите продуцентски студи доставчици на първокласни сериали е безмислостно жестока, но няма изгледи за редуциране на количествата. Ето и нашата селекция…

   

  ВЕЛИКА – 3-ти сезон (HBO Max)

  В третия сезон на Великa Екатерина (Ел Фанинг) и Петър (Никълъс Холт) се опитват да скрепят брака си след някои на пръв поглед непреодолими проблеми. Петър става свидетел на собствения си опит за убийство от ръцете на Екатерина, а освен това тя хвърля в затвора всичките му приятели. На всичкото отгоре Петър е в безпътица в ролята си на Първи съпруг при управлението на Екатерина, затова се заема с бащинство, лов и солени кулинарни начинания. Но те не са достатъчни, за да бъде доволен, тъй като в главата му се появява като привидения покойния му баща (в ролята Джейсън Айзъкс), който го тормози с неуспехите му като син на Петър Велики.

   

  ДЖАРЕД ОТ SUBWAY (Investigation Discovery)

  На 28 май една след друга ще се излъчат трите едночасови части на Джаред от Subway. Мъжът от Subway очарова и вдъхновява цяла нация с невероятната история за отслабването си, но зад привлекателната му фасада се крие опасна тайна. Радиожурналист се опитва да разобличи говорителя на Subway Джаред Фогъл като сексуален насилник на деца. Животът на две млади момичета е в опасност. Рошел Хърман иска да  покаже на света истинското лице на Джаред Фогъл и рискува всичко. Шокираща поредица от събития води до разобличаването му.

   

  A TOWN CALLED MALICE (SkyShowtime)

  Този опияняващ коктейл от криминален трилър и семейна сага в началото на 80-те години на ХХ век следва семейство Лорд – бивши гангстери от Южен Лондон, които са изпаднали до най-долното стъпало на криминалната хранителна верига и не са щастливи от това. Когато бяга в Коста дел Сол в Испания след гангстерска битка, семейство Лорд открива, че има златната възможност да се представи в нова светлина и да си възвърне старата слава. Въпреки това обаче те прекарват толкова време във вътрешни битки, колкото и в битки с противниците си. Добре дошли в Коста дел Криминал.

   

  CITY ON FIRE (Apple TV+)

  „Ориндж Каунти“ среща „Клюкарката“. Така накратко може да бъде описан новият мистериозен трилър City on fire. Историята в осем части разказва за трагичен случай от 2003 г., когато Саманта – студентка от Нюйоркския университет, е застреляна. В хода на разследването на престъплението се оказва, че тя е ключовата връзка между поредица от необясними пожари, музикалната сцена в града и богато семейство, занимаващо се с недвижими имоти.

   

   ПОЖАРНИКАРИТЕ ОТ ЧИКАГО – 5-и сезон (FOX Life)

   От изпълнителния продуцент носител на „Еми“ Дик Улф се задава нажеженият пети сезон на поредицата „Пожарникарите от Чикаго“ – вълнуваща драма, която проследява смелите пожарникари, парамедици и спасителния отряд на чикагската пожарна. С лейтенант Кейси (Джеси Спенсър) начело на пожарната и лейтенант Севърайд (Тейлър Кини), който ръководи спасителния отряд, смелите мъже и жени от „Пожарна 51“ рискуват всичко, за да спасяват човешки животи. Бодън (Йимън Уокър), Доусън (Моника Реймънд), Кид (Миранда Рей Майо) и Брет (Кара Килмър) се завръщат на фона на покачващите се градуси на действието в пети сезон.

   

  „Кралица Шарлот: История от Бриджъртън“  (Netflix)

  След два сезона на сериала „Бриджъртън“, който разпали милиони сърца с романтични истории и секси сцени от предвикторианска Англия, сега Netflix ще разкажат историята на кралица Шарлът – чернокожата кралица, която с желязна ръка управлява сред благородниците. Как обаче тя е попаднала на трона, през какви предразсъдъци е минала и как се е влюбила в своя съпруг – крал Джордж III, – около тези въпроси се върти сюжетът. Ако обичате да четете романите на Джулия Куин от поредицата за Бриджъртън, тогава се пригответе за още един. За да се потопите по-дълбоко в кралската любовна история, изпълнителният продуцент Шонда Раймс ще обедини усилията си с Куин, за да напише роман, базиран на предисторията.

   

  „НЛО: РАЗСЛЕДВАНЕ НА НЕПОЗНАТОТО“  (National Geographic )

  През 2021 г. правителството на САЩ приема законодателни промени, с които постановява провеждането на официално разследване на НЛО. Тази провокативна поредица от пет части разкрива историята, довела до тази съдбоносна промяна, и ни запознава с детайли около последните събития. Тя изследва какво е направено публично достояние и какво е било скрито от страна на правителството, призивите  на гражданите за прозрачност, докато се сблъскват с масовите наблюдения на НЛО, докладите на пилотите от военноморските сили за необяснима технология, новите високотехнологични научни усилия и какво може да е бъдещото развитие на тази объркваща мистерия, която е във фокуса на задълбочаващо се и разширяващо се търсене на отговори.

   

  „АНАТОМИЯТА НА ЕДИН ОБИР“  (Discovery)

  Документалната поредица за истински престъпления, разкриваща историите на най-дръзките и смели обири в света, изследва планирането, личностите и изобретателността, свързани с отнемането на несметни богатства. Всеки епизод от поредицата от шест части разглежда един от най-наглите и добре планирани обири през последните 25 години с коментари от бивши престъпници и полицаи, криминолози, специалисти по сигурността и правни експерти. В поредицата са използвани и реконструкции, кадри от охранителни камери и новинарски и полицейски архиви, за да се проучи сложното планиране и изпълнение на всеки от обирите.

   

   „СОФИЯ ВКЪЩИ“  (bTV)

  Българският сериал „София вкъщи“ ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сюжетът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период. Когато влиятелният основател и собственик на компанията внезапно умира, неговите най-доверени служители Даниел и Никола неочаквано се оказват начело на фирмата. Ситуацията се променя още по-бързо и се превръща в сложен казус, когато двамата научават за София – извънбрачната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия ѝ баща. В ролята изгрява младата актриса Владинелла Кацарска.

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте