понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Нека партито започне сега…

  Топлото време е вече тук, а всяка година откриваме нови начини да се забавляваме, да бъдем по-близо до приятелите и семейството си, като ги изненадаме с малки, но умни подаръци, които ще ги накарат да се усмихнат. Идва и сезонът на партитата и затова селекцията на технологични джаджи в този брой на FHM е за всички купонджии, които с нетърпение очакват лятото. Независимо дали ще организирате епично парти, или ще се наслаждавате на любимия си филм или предаване, подгответе се за епични нощи и се забавлявайте от сърце.

   

   

  Мощен съраунд звук за по-големи партита

  Новият високоговорител на Sony SRS-XV800 e със силен бас и кристален звук, създаден за партита. Той използва технологията Omni-directional Party Sound, която доставя мощен звук до всеки ъгъл на стаята. Пет високочестотни високоговорителя осигуряват ясен звук от предната и от задната част на високоговорителя. Всичко това се допълва от мощен бас, който дори усещате с тялото си благодарение на специалния X-Balanced Speaker. Той е с почти правоъгълна диафрагма, която не само осигурява максимална площ на високоговорителя, но и увеличава звуковото налягане за по-дълбок, ударен бас, по-малко изкривяване и по-ясни вокали.

   

  Купон в движение

  Благодарение на вградената батерия, осигуряваща до 25 часа музика, партито може да продължи дълго. Ако забележите, че батерията свършва, не се притеснявайте. С помощта на бързото зареждане получавате заряд за 3 часа в работен режим само с 10-минутно зареждане. С вградените колела и дръжка ще го придвижите до всяко парти с лекота. Винаги, когато пожелаете да го преместите, просто хванете удобната дръжка за пренасяне и го наклонете. Индиректното осветление възпроизвежда фонова светлина, с която да съживите стаята си по начин, който отговаря на вашия уникален стил. Подарете си завладяващи изживявания, като просто пуснете музика от високоговорителя – светлините автоматично ще се синхронизират с ритъма на музиката и ще създадат пленителен спектакъл от цветове.

   

  Нови изживявания пред екрана

  Свържете го с вашия телевизор. Така комбинирате звука от телевизора с двата задни високочестотни високоговорителя и специалния му X-Balanced Speaker. По този начин вие си осигурявате по-пълноценни изживявания пред екрана с по-дълбок бас и реалистични високи честоти. Звуковите вълни се отразяват от стените и ви обгръщат със звук от всички страни. Функцията TV Sound Booster ви позволява да се насладите на подобрено качество на звука за всяко аудио-визуално съдържание като изпълнения на живо, видеоклипове, филми, спортни предавания и др.

   

  Удобен и бърз старт на всяко парти

  SRS-XV800 предлага два отделни входа за караоке и китара, интуитивен осветен сензорен панел, клас на водоустойчивост IPX4 и Bluetooth® Fast Pair за AndroidTM, за да слушате своята музика по-лесно, където и да сте.

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте