понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Nikita Reznikova: Жега в Маями!

  Модел Nikita Reznikova @nikitarezznikova

  Фотография Olly Vento @olllyvento

  Грим Luliana Burdiugova @mymakeupmiami

  Стил Christina Barron @christinamiamistylist

  Видео Pavel Pavlichenko @paashuu

  PR @305production

  Здравей, Никита! За нас е чест да ни гостуваш във FHM! Възхитени сме от твоята целеустременост и професионализъм, може ли да ни кажеш кои са някои от нещата, които те мотивират да останеш на върха?

  Дисциплина, отдаденост и фокус е всичко, от което се нуждаете, за да останете на върха на играта. Ако искате да постигнете успех, трябва да да станете дебелокожи в добрия смисъл на думата и никога да не приемате нищо лично. Моята най-голяма мотивация е баща ми, който е пенсиониран полковник и въпреки възрастта си (той навърши 71 през май) става в 6 сутринта всеки ден за сутрешното си бягане на стадиона, където и аз тренирах за изпита си по физическо преди да ме приемат във военната академия. Забавното е, че всички изглеждахме като топмодели, защото строгите родители бяха много често срещано явление в средата, в която израснах.

  Сега живея в Маями Бийч, най-секси мястото на света! Трябва да съм готова за плажа през цялата година. Това е начин на живот… Тук обаче има и доста изкушения, които ни разсейват. Много е лесно да загубиш контрол и да станеш купонджия. Ето защо е важно да останеш концентриран и да се изолираш от всичко от време на време. Но също и да презареждаш, за да станеш още по-продуктивен и да постигнеш целите, които преследваш.

  Топ 3 на най-добрите моменти в твоята кариера…

  1. Преместването във Флорида, където имам възможност да виждам модели и знаменитости всеки ден и да си сътруднича с някои от тях, беше най-доброто решение. Благодарна съм, че преследвам мечтите си и живея живота си в Маями. Това определено е един от най-важните моменти в моята кариера.

  2. Като модел пътувам много… мога да заспя в Ню Йорк и да се събудя в Ел Ей. Това е щуро, но в същото време толкова вълнуващо… до степен, в която светът изглежда като едно село. Обожавам пътуванията. Без съмнение това е най-прекрасното нещо за всеки модел.

  3. Абсолютно най-добрият момент в моята кариера беше, когато строителен работник в моя квартал ме нарече с артистичното ми име и ми пожела прекрасен ден. Усмихнах се възможно най-широко и това просто озари целия ми ден… Много е ласкателно, когато хората те разпознават, но остават уважителни.

  Любимо занимание за разпускане?

  Плаж и разходки с лодка с приятели. Обичам океана. Вероятно съм била русалка в предишния си живот. Обожавам да се наслаждавам на чаша вино и красив залез.

  Трите най-отблъскващи черти, когато става въпрос за мъже?

  Първият и най-досаден е признак, че нещо не е наред, е ако той все още живее с майка си. Без значение какво правите, той пак ще избере маминка пред вас… Помните ли Трей и Шарлот от Сексът и градът? Точно…

  Второто… Никога не бих могла да излизам с някой, който няма добро чувство за хумор. Ако не можеш да разсмееш момиче, не бих искала да съм в едно легло с теб.

  Трето… Прекомерното окосмяване. Харесвам мъжете да са елегантни и гладко обръснати. Индивидите с брада и дълга коса, приличащи на Исус, изобщо не ми допадат.

  Най-романтичният жест, който някога си получавала…

  Бях на почивка в Мауи, Хавай с първия си съпруг (забавно, е че все още го наричам така, защото потенциално се виждам да имам поне още двама съпрузи в близко бъдеще… хаха) и исках да видя гигантските костенурки. Бях обсебена от тях. Вече бяхме разгледали всички най-популярни забележителности, това беше единственото нещо, което липсваше… Върнахме се в хотелската стая и след като си взехме дълъг душ, той облече риза хавайка с принт на костенурки, просна се на пода, започна да издава някакви странни шумове и каза, че е голяма хавайска костенурка. Прихнах да се смея! Това беше толкова сладко и без усилие. Беше Свети Валентин, който никога няма да забравя. И двамата бяхме толкова пияни и танцувахме цяла нощ. Такива моменти са безценни…

  Къде би казала, че е любимото ти място на света и защо?

  Маями Бийч. Ако ми дойдете на гости, няма да искате да си тръгнете. Измина една година, откакто сестра ми дойде уж да ми погостува малко… хаха, благодарна съм за този рай.

  Къде нашите читатели могат да се запознаят с работата ти?

  Просто ме последвайте в Instagram и Twitter (или може би трябва да кажа X?) хаха.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте