понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Новият HUAWEI P60 Pro, комбинация от изкуство и технологии

  Huawei представи своя нов флагман HUAWEI P60 Pro. Смартфонът интегрира интелигентни изображения и технологична естетика, отново интерпретира класическия дизайнерски език на серията HUAWEI P, бележи ключов за индустрията напредък в иновациите за мобилни изображения и носи невероятно удоволствие и потребителско изживяване. Той наследява отличната генетика на фотографията и естетиката и прави нов пробив в дизайна и оптичната система. Най-новият флагман има напълно обновена оптична система и е първият в индустрията, оборудван с телефото камера с ултрасветлочувствителност с множество групи обективи. Известен също като Ultra Lighting Telephoto Camera, обективът може да увеличи приема на светлина с хардуер, който не се отразява на тънката и лека конструкция на устройството.

  Смартфонът стъпва на легендарния за серията Р камерен масив и наследява дизайнерските гени, като същевременно набляга на семантиката на фотографията. Камерата на смартфона перфектно интегрира способността на обектива да улавя светлина и предефинира изкуството на фотографията, съчетавайки както функционалност, така и естетичен дизайн, емблематичен за смартфоните от серията P. В същото време черпи вдъхновение от природата, представяйки цвета Rococo Pearl, който носи първия в индустрията Pearl Texture дизайн на задния панел, революционизирайки естетиката на смартфона.

   Дизайнът на камерата на е наречен Eye of Light и поставя най-често използваната основна камера в центъра на камера-модула на смартфона. Супертелеобективът и суперширокоъгълният обектив са разпределени от горната и долната страна на основната камера, представяйки класически масив от камери. Прозрачен слой върху устройството създава илюзия за по-тънък профил, като същевременно позволява на основната Ultra Lighting Camera да блести като визуален акцент. Използва новия Quad-Curve дисплей с ексклузивен за Huawei издръжлив панел от Kunlun стъкло. Четирите страни са леко извити, докато четирите ръба на екрана са по-заоблени, което допълнително разширява оптически зрителното поле в още по-завладяващ дисплей. Тежащ е само 200 г и потребителите могат да се насладят на по-удобен захват и изживяване при допир. В допълнение, 1-120Hz LTPO адаптивна висока честота на опресняване помага за постигане на перфектния баланс между плавни визуализации и оптимизиране на батерията.

  Със защитата на панела от Kunlun стъкло значително се подобрява здравината на устройството и се увеличава устойчивостта при падане до 10 пъти благодарение на технология за растеж на милиарди нанокристали, които образуват ултраиздръжливия материал. Той дори поддържа IP68 устойчивост на прах и вода, което дава на потребителите чувство за сигурност по време на ежедневна употреба.

  Дисплеят постига точни цветове чрез управление на пълната цветова гама и метамерно калибриране и поддържа безжична прецизна цветна проекция, което позволява екранът на мобилния телефон и дисплеят, на който проектирате, да бъдат ефективно и прецизно координирани. Със силен набор от функции на дисплея, той стана първият мобилен телефон в света, който е сертифициран с TÜV Rheinland Color Accuracy Dual сертификат (точност на цветовете и прецизна цветна проекция).

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте