петък, април 19, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Омагьосващ остров по крайбрежието на река Самана

  текст: Мартин Райков

  снимки: press office Pascal Venot

   

  Cayo Levantado Resort е истински рай, разположен по крайбрежието на река Самана. Курортът се издига величествено  край приказен остров, разположен в Доминиканската република. След кратка, релаксираща разходка с лодка ви посрещат на док, вдъхновен от викторианския стил, а след пристигането ви се отправяте към разкошна палмова гора, чийто палми се полюшкват в синхрон със соления бриз. Всеки един гост е приветстван от собствен личен консиерж и от местния персонал, който впечатлява с интересен акцент, а в това време из двора се носи завладяващия ритъм на меренге.

  Cayo Levantado Resort се отличава от останалите комплекси с това, че предлага доминиканско автентично изживяване. Местната култура и начин на живот, устойчивостта и грижата за ума, тялото и душата са основното вдъхновение във всяко едно кътче на този чисто нов, луксозен петзвезден 24-часов ол инклузив курорт, както и неговите превъзходни удобства и гастрономически ресторанти. Всички на острова се грижат да превърнат всяка една ваканция в едно наистина специално пътуване.

  Тук, в Cayo Levantado, ще се сблъскате с истински преживявания и емоции, които ще запомните за винаги в живота си, на едно място като никое друго, което работи със свой собствен ритъм. Създадена да прегърне очарователното природно великолепие на острова, всяка стая обещава изживяване, което надхвърля обикновенното настаняване. Предлагат се в четири различни комбинации, а всяка стая е създадена от най-добрите експерти и дизайнери. На ваше разположение са консиерж услуги, 24-часов румсървиз, избор на възглавници, вечерно обслужване, минибар с първокласни напитки, плосък екран chromecast и сателитни канали,  управление на климатизацията и осветлението със сензорни технологии. В банята се предлагат ексклузивните тоалетни принадлежности на марката Perricone, както и сешоар, халат и чехли.

  Вие ще попаднете на един наистина омагьосващ остров, в сърцето на Доминиканската република, където местната култура и начин на живот, устойчивостта и грижата за ума, тялото и душата са основното вдъхновение на всяко кътче и е в перфектна хармония със вашия собствен ритъм.

  Като част от луксозния петзвезден 24-часов ол инклузив курорт, Cayo Levantado Resort предлага три а-ла-карт ресторанта, ресторант на шведска маса, четири бара и кафене. За да подобри изживяването при хранене, комплекса разполага и с два а-ла-карт ресторанта, където се заплаща допълнително.

  Да изпиташ Cayo Levantado Resort означава да откриеш собствения си вътрешен ритъм. Уелнесът тук е холистична интеграция на физическо, психическо и духовно благополучие, зареждайки тялото, ангажирайки ума и подхранвайки духа. Уелнес зоната е едновременно среда и състояние на съществуване. Наистина уникално потапяне, комплексът включва два басейна, спа център, фитнес зона на открито, студио за персонално обучение и за тези, които търсят по-дълбоко изживяване, Yubarta. Това е истинско светилище за медитация, което включва термални води, сенот, ръчни процедури, предназначени да култивират вниманието, както и верига от озеленени градини за прочистването на ума с флората и фауната на острова.

  И накрая, в непосредствена близост до частния плаж, плажният клуб Olah и неговият басейн отправят любезна покана към всички гости, които искат да се отдадат на неговите барове и зони за релакс.

  В Доминиканската република можете да преживеете истинско духовно прераждане и да откриета един свят на мир и благополучие. Уникалното уелнес изживяване в идилична обстановка, ви кани към себеопознаване и създаване на връзка със себе си и жизнения ви ритъм. Започнете вашето духовно пътешествие в този невероятен уелнес хотел. Всички елементи работят непрекъснато и в синхрон, за да превърнат всеки престой в трансформиращо лично пътуване. Екип, обучен и сертифициран от експерти, съчетава упражнения, медитация, дейности и хранене, за да насочи гостите към жизнен ритъм, който е в хармония с идеалното темпо на естествената среда.

  Създадени са четири уелнес пътеки, които съчетават дейности с хранене и могат да се редуват, за да се създаде уникално и дълбоко изживяване. Те могат да се комбинират, за да се създаде наистина персонализирано и разнообразно изследване на ума, тялото и душата за всеки един гост, дошъл да се потопи в магията на Cayo Levantado Resort.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте