понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Sophia Taylor: Истинска фурия

   

  Модел: Sophia Taylor @sophiataylorschwz

  Фотография: @emanuele_jeane_photographer

  Грим и коса: @roxanacorciu

  PR: @la.mediagroup

  Червенокосата палавница София e родена в Бразилия, но обича да пътува и да открива нови култури. Вече е живяла в много страни, а и чуждите езици ѝ се отдават – в момента се опитва да научи фински и руски. Занимава се с фитнес и обожава да готви здравословна храна. София е дипломиран дизайнер на игри, учила е и мода и фотография.

  Добре дошла във FHM! Какво е чувството да красиш корицата?

  Изключително съм благодарна, че ме избрахте! Особено вълнуващо е, като се има предвид, че списанието стартира в България, много съм развълнувана да бъда един от първите модели на корицата.

  Разкажи ни за фотосесията, която те доведе до корицата…

  Страхотно беше! Мисля, че това са най-добрите снимки, които съм правила досега, защото всичко се получи както исках, въпреки че го организирахме набързо.

  Какво усещане имаш за тази година?

  Имам чувството, че предстоят страхотни неща. Работих много усилено за това и отдадеността ми скоро ще се изплати.

  Топ 3 на най-добрите моменти в кариерата ти досега?

  Бих казала 3-те корици на списания, които имам, включително и тази.

  Каква би казала, че е твоята характерна визия?

  Вълнена рокля. Обичам начина, по който ласкае тялото ми, като същевременно е супер удобна и е нещо, което мога да нося много пъти, просто трябва да си сменям бельото.

  Що се отнася до целите и амбицията, кои са някои от нещата, които те карат да се фокусираш върху постигането им, каква е движещата сила зад всичко това?

  Чувствам, че имам толкова голям потенциал, че не искам някой ден да поглеждам назад и да си мисля, че съм го пропиляла или съм пропуснала страхотни възможности. Искам да накарам бъдещето си аз да се гордее с мен.

  Можеш ли да ни кажеш една тайна за теб?

  Аз съм много тих и сдържан човек, така че никога не съм използвала социалните медии, преди да започна с Instagram преди няколко месеца. Все още свиквам с него, но хората бяха толкова мили с мен, че мога да кажа, че вече ми харесва много. Просто ми се иска да бях по-малко срамежливa да правя видеоклипове.

  Какъв трябва да е мъжът, който ще те впечатли? И какво би те отблъснало?

  Едно от най-привлекателните качества на мъжа е амбицията. Наистина се вълнувам, когато срещна някой, който гори за целите си, а също и за своите интереси и хобита. Искам мъж, който очаква големи неща в живота, за да можем да растем заедно.

  И най-отблъскващо е мъж, който е несигурен, нуждаещ се и продължава отчаяно да изисква внимание или е твърде ревнив. Харесва ми да съм свободна и да имам време за себе си и се надявам, че моят мъж прави същото.

  Никога не съм…

  Никога не съм изневерявала на нито едно гадже. Доверието трябва да е най-важното във всяка връзка.

  Кое е любимото ти занимание за почивка?

  Или приготвяне на храна, или гледане на сериали за полицейско разследване, докато пийвам вино.

  Къде нашите читатели могат да следят работата ти?

  Instagram @sophiataylorschwz

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте