понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Tram Luu: Кралица в живота и в бизнеса

  Талант: Tram Luu * Фотография: Huy Tran * Грим и коса: Thy Nguyen 

  Гардероб: Tuyet Le * Стил: Chau Phan

  Успехите на виетнамската звезда и бивша победителка в конкурса Мисис Вселена Трам Лу в сферата на медицинското и козметичното предприемачество са наистина вдъхновяващи. Ето как тя сбъдва най-големите си мечти в модата и бизнеса.

  Родена и израснала в крайбрежния град Да Нанг, историята на Трам Луу е като приказката за Пепеляшка. Тя променя нещастната траектория на живота си със своята упорита работа, страст, отлични предприемачески умения и решителност. Трам знае, че е способна на повече, в момента, в който пристига в САЩ на 16-годишна възраст. Оттам нататък не поглежда назад. Бизнес пътуването на Трам започва, след като тя завършва дипломирането си и поема управлението на един магазин в студен, прашен и беден град в Тексас. Успява да го разработи напук на всичко, което я мотивира да започне много други бъдещи бизнеси. Финансовата стабилност помога на Трам да материализира дългогодишния си интерес в областта на изкуството и модата. Тя отваря спа център в Хюстън, Тексас, който се фокусира върху уелнес и козметични процедури.

  „Животът рядко ни води по прав път. Докато растях като дете във Виетнам, винаги съм имала интерес към модата и красотата. Когато се преместих в САЩ като млада жена, станах сериен предприемач с няколко успешни бизнес приключения. Но това не беше моята страст. И така, стартирах собствен медицински спа център с приятеля ми, който е лекар”, споделя тя.

  Трам уточнява, че спа центърът предлага и неинвазивни естетични процедури, които включват вампирски лифтинг, ботокс, филъри и рутина за кожата. „Разбрах, че усещането за чувственост идва не само от това да изглеждаш добре, но и от чувството на вътрешно удовлетворение. В днешно време медицинският спа свят се е развил и включва оптимизиране на хормоните и терапии, свързани със сексуалното здраве за мъже и жени. Що се отнася до първото, ние често даваме тестостерон и/или естроген чрез био-идентични хормонални пелети на растителна основа. Те са с размер на оризово зърно и се вкарват безопасно под кожата с дълготрайни и ефективни резултати. Либидото почти винаги е повишено. Много двойки, които лекуваме, казват, че връзката им е била подмладена чрез по-голяма интимност и удоволствие“, споменава тя процедурите и резултатите от нейния спа център.

  Трам вижда страхотна възможност в областта на медицината. „Сега можем да лекуваме няколко медицински състояния с регенеративна медицина. Например, можем да отгледаме отново увредена или белязана тъкан чрез нещо, наречено PRP (Platelet Rich Plasma). Инжектирайки в собствената си кръв концентрирания и активиран продукт, вие можете да се отървете от белези, да заздравите рани, да разраснете тъкан, включително нерви, кръвоносни съдове и т.н.“, добави тя. Чрез своята медицинска и козметична работа Трам открива, че мъжете може да са по-малко предпазливи, когато обсъждат сексуални въпроси с лекаря си. „Ето защо основахме „OB-Men“, клиника, създадена с мисъл за мъжете, за да ги накара да се чувстват по-комфортно. Мъжката версия на акушер-гинеколог.“

  Откриването на ниша в медицинската и естетическата индустрия не е единственият крайъгълен камък за Трам Лу. Тя се явява на конкурса Мисис Вселена в Дърбан, Южна Африка през 2017 г. Освен че донася короната у дома, Трам е удостоена и с титлата Бизнесдама на годината в същото състезание. Този конкурс ни дава възможност да видим филантропската страна на Трам, тъй като тя се ангажира с посещения в сиропиталища, дарения и подпомагане на бедните. Описвайки изключително вдъхновяващото си пътуване, Трам казва: „Преди двадесет години никога не бих си представила, че кариерата ми ще ме доведе до това, където съм днес. Изглежда, че новите възможности отварят нови врати. Тези от нас, които желаят да преследват страстта си, обикновено я намират, дори и да е там, където най-малко очакваме да я открием.”

  Днес тя е ослепителна на кориците на много модни списания и е спечелила голяма репутация в естетическата индустрия. Ние я смятаме за красавица с мозък и умението да оформя живота си толкова успешно.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте