понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Валери Стефанова: Никога не се отказвам, а трудностите ме амбицират

  Българският модел и носителка на титлата Мисис България, Валери Стефанова, е огън жена – секси, вдъхновяваща, търсеща и пръскаща чар във всички континенти по света. Тя гостува на FHM!България и ни разкрива тайната на своят личен успех и големите победи в ежедневната й работа като наказателен адвокат в Лондон. „Животът е така устроен, че всеки от нас има добри и лоши моменти. Но ние се учим и от първото, и от второто. Така придобиваме знания, опит и може би мъдрост“, споделя още в началото на разговора ни Валери… 

  Как реши да се явиш на конкурса Мисис България и какво ти донесе титлата в личен и професионален план?

  Беше моя мечта откакто съм се родила да се видя в приказна рокля и корона . Титлата ми помогна да реализирам винаги мечтаните благотворителни инициативи и възможността да помагам на хора в беда .

   

  Живееш и работиш в Лондон с какви проекти се занимаваш в един от най-космополитните градове в света?

  Аз съм наказателен адвокат в Лондон . Занимавам се със сериозни случаи и разрешавам много и най различни казуси в ежедневието си . Работа не ми води само лъскав живот и пари, а именно страст към това, което правя най- добре. Чувствам се значима когато помагам на изпадналите в беда, има много невинни хора в затворите, които са нямали възможността да получат добра правна  зашита . Вярвам, че помагам с труда си  и моята работа е високо възнаградена именно, когато спечеля дело и клиента ми е свободен .

  Разкажи ни повече за твоето детство и семейството ти?

  Израстнала съм в стабилно семейство . Винаги съм получавала подкрепата на майка ми и баща ми . Те са ми давали упора от ден първи и до момента. Не бих успяла, може би, да постигна толкова много без тях, за което им благодаря безкрайно .

   

  Никога не си крила, че гръдната ти обиколка е от 1000 кубика силикон, как се стигна до тези корекции?

  Първият ми силикон беше на половина малък. И тогава се харесвах, но си мислех, че когато са по-големи ще бъдат и още по-добре изглеждащи. Така и стана, 10 години по-късно когато това беше належащо избрах най-добрия доктор в Германия, който между впрочем оперира само и единствено гърди. Някой ден може би ще си направя и по-големи гърди.

   

  Притеснява ли те хейта от някои хора или получаваш повече комплименти отколкото упреции от околните?

  Нямам хейт , какъв хейт ? Аз съм щастлив и добронамерен човек . Винаги помагам и гледам да съм от полза на всички приятели и близки. Помагам също така и благотворително в много каузи .  И най-вече не се меся в чужди бизнеси, където не ми е работа, а гледам единствено себе си:)

   

  Какви други корекции имаш и би ли споделила с читателите на FHM!България какво последно направи по твоето тяло? 

  Да, разбира се, последната ми манипулация беше да си направя дупето . Новите ми форми са повече от удивителни и резултата е смайващ . Много отдавна  исках да го направя, но ме беше страх от самата процедура и от това дали ще харесам резултата. Но когато срещнах д-р Керимов всички мои страхове се изпариха и той ми показа, че всъщност става като с магическа пръчка – лесно , безболезнено и със страхотен ефект . Сега имам страхотни сочни форми и получавам комплименти всеки ден от най различни хора .

   

  Ще разкажеш ли на нашите читатели за връзката си с пилот на Ферари, кое е вярно от изписаното в родните таблоиди и кое не?

  Винаги съм обичала мъжа ми , продължаваме да бъдем заедно и завинаги ще си останем заедно. Той ме подкрепя винаги и във всичко и най-вече ние никога не се караме . Той е изключително преуспяващ бизнесмен и аз много се гордея, че точно той е мой мъж . Пилот е на Ферари за 13-та поредна година. Присъствам на всяко едно състезание и на всеки един старт преди колата да излети му казвам колко много го обичам .

   

  Ти спечели цели три награди от световен конкурс в Корея, какво си спомняш от тези емоции, които си преживяла в Сеул?

  Това беше един уникален и неповторим момент за мен, който за съжаление се случва само веднъж в живота. С голяма гордост и чест носех знамето на България и я представих по възможно най-добрия начин. Точно и за това се върнах в родината си с толкова много награди. За мен беше истинска чест да присъствам на толкова грандиозно събитие.

  Ти си носителка на титли, модел, инфлуенсър, какво и кой най-много те вдъхновява?

  Всеки преуспял човек с който се срещам в работата и в ежедневието ми, истински ме вдъхновява. Винаги гледам да подражавам на по-добрите и да уважавам по-висшестоящите хора от мен. Не мисля че един човек е достатъчен, за да вдъхновява, живота е динамичен и различен всеки един ден.

  Каква е тайната ти за успех?

  Абсолютно и конкретно тайната ми за успех е, че никога не се отказвам . Точно в момента, когато става трудно аз се амбицирам да успея и да се справя с всяка преграда поставена ми пред крайната цел.  Не се спирам пред трудности – напротив амбицират ме.

   

  Какво мислиш за връзките и какво е мнението ти за жените, които избират да са самотни майки?

  Самотна майка  вече е някакво старо клише за мен . Няма нищо страшно да се справяш сам в живота и изобщо не е толкова страшно колкото звучи. А и нека си признаем много от семействата дори и да са семейни по документи пак цялата тежест пада върху майката, която се грижи сама за детето си .

   

  Имаш ли си любима дестинация, която ти вдъхва сили?

  Всяка една нова държава в която стъпя ми вдъхва нова сила затова и толкова много обичам да пътувам и да откривам нови хоризонти . Вече съм била в 76 държави, сега когато давам интервюто за FHM!България, точно се върнах от Япония, която наистина обикнах макар и за краткия ми престой .

   

  Какво ще е лятото на Валери и ще те видим ли и по родните плажове и курорти?

  Всяка година с мъжа ми имаме един месец в който обикаляме Европа със семейното Ламборджини,  като завършваме в Монако и Сент Тропе. Тази година плана е същи, така че за българското Черноморие едва ли ще остане време.

   

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте