понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Време е за летни истории

  Топлото време вече властва, денят е приятно дълъг, слънцето става все по-силно, а изобилието от цветове около нас вдъхновяват за незабравими летни емоции. Време е да си помечтаем за всичко интересно, което ни предстои. И да се подготвим подобаващо, разбира се! Това лято улавяйте спомени, които ще пазите завинаги, с изключителните предложения на FHM за всички, които обичат този сезон. В летния ни брой ще откроим впечатляващите възможности на камерите, интересните влог функции, бързата производителност и възможностите за мултитаскинг, за да може любимите ви джаджи да се превърнат в най-верния спътник на летни преживявания. Лятото е емоция, а с най-ценния спътник, тя става незабравима.

   

  Всички функции, от които влогърите се нуждаят

  Sony пусна на пазара изцяло нова ZV-1 камера от второ поколение от ZV серията влог камери – ZV-1 II, която предлага най-търсените и популярни водещи функции на пазара. С по-широк зрителен ъгъл в сравнение с ZV-1, ZV-1 II помага на влогърите да създават по-вълнуващи истории с красиво и завладяващо качество на изображенията. ZV-1 II предлага много нови и популярни функции, с които авторите могат да записват по-добро съдържание. Ултраширокоъгълен и варио обектив – 18-милиметровият широк зрителен ъгъл прави възможно лесно да улавяте красиви изображения, обхващащи цялата сцена, особено когато снимате селфита от една ръка разстояние. С оптично приближение 18-50mm и Clear Image Zoom получавате гладко увеличение на изображенията при минимална загуба на качеството и различно изглеждащи клипове с променящ се зрителен ъгъл.

   

  Компактен и лек дизайн

  ZV-1 II е идеалният избор, когато сте в движение; компактна и лека, тя лесно се побира във вашия джоб или малка чанта, дори и с оптичния си широкоъгълен обектив. ZV-1 II поддържа различни стилове на снимане благодарение на въртящия се екран, подходящ за селфита, удобния за захващане грип (или допълнителен грип GP-VPT2BT), интуитивен дизайн на бутоните за управление и индикатор за запис от предната страна на тялото. Дизайнът на дисплея е допълнен с ясно видима червена рамка, която недвусмислено показва кога тече запис. Лесно зареждане през USB Type-C® конектор.

   

  Екологичен и достъпен дизайн

  ZV-1 II е специално разработена да бъде устойчива в съответствие с поетия от Sony ангажимент за едно устойчиво бъдеще чрез глобални инициативи като Road to Zero и заложените цели за възобновяема енергия до 2030 г. За тялото на камерата са използвани активно рециклирани материали, включително SORPLAS, които намаляват въздействието върху околната среда без това да е за сметка на функционалността.

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте