понеделник, март 4, 2024
spot_img
More

  Последно добавени

  Звездната прогноза на Маги

  интервю: Мартин Райков

  фото: личен архив

  Магдалена Бояджиева е практикуващ Астролог в областта на Наталната и Прогностична Астрология. Завършила е обучението си в Българската Асоциация по Астрология, обучение по Руската школа, както и курсове по Астропсихология, Астромедицина, Партньорска Астрология, Хорарна Астрология. Автор е на статии в списание Твоят Бизнес и проекта “Алманах на успешните бизнес казуси”. Заедно със свой колега от асоциацията, Маги дава ценни съвети в youtube канала ASTROLOZITE. Тя е зодия Стрелец. Любовта към живота, пътуванията, напътствията и грижата към нейните клиенти, са нейното призвание и начин на живот.

   

  За нашите читатели ще бъде любопитно как избра точно професията Астролог?

  Здравейте. Истината е, че по- скоро тя избра мен и това се случи, точно когато преминавах през един тежък за мен житейски път. Хората са казали, че когато „нещо ти избожда очите, понякога ти изрисува веждите“. Тази лична промяна се случи точно когато бях на 29 г. В Астрологията това е много повратна възраст, защото именно тогава се случва завъртането на планетата Сатурн, символ на кармата, уроците, изпитанията и професионалната реализация. Записвайки Българската Асоциация по Астрология, бях по- скоро с настройката, че познанията ми по Астрология ще достигнат до ниво хоби. След първите два месеца, аз буквално потънах в материята и това продължава и до днес. Работата с хора, съветите, насоките и подкрепата е моето призвание, мисия и начин на живот. А в нашата професия, обученията и надграждането на познанията са до живот.

  Интересно ми е, дали мъжете се интересуват по темите свързани с Астрология?

  Факт е, че работата ми е предимно с женската част, но в последно време броят и на мъжете съществено се увеличи. Астрологията е наука, която може да ни даде насоки в много различни сфери – дом и семейство, бизнес реализация, подходящи моменти за инвестиции и покупки, и не на последно място относно нашето здраве. Така че, мъжете може да са по малко, но за сметка на това забелязвам, че когато им спечелиш доверието са дори по-постоянни от жените.

    

  Кои са зодиите, които най- трудно биха се обвързали?

  Добре е в рожденната/ Натална/ карта да се разгледат и останалите позиции на човек, но ако трябва да отговоря по учебник най- трудно ще „поставиш халка“ на зодиите Водолей и Стрелец. Двата знака са изключително свободолюбиви, обичащи по своему приключенията и независимостта.

   

  Кои са най-често срещаните казуси в твоята практика. За какво най- често хората се обръщат към теб.

  Казусите са наистина много различни и интересни, колкото може да бъде цвете и пъстър самият живот. Работа, здраве, инвестиции, любовни отношения, проблеми и въпросителни с децата са може би основните направления върху, които работя. А това, че интереса и познанията на хората към науката се увеличи значително през последните години, може само да ме радва.

   

  Разкажи ни, какво са ни подготвили звездите през месец ноември?

  След тежкият Коридор на Затъмнения през октомври 2023 г., който криеше огромни рискове по отношение на нашите финанси, принадлежности и патрньорски отношения, сега ноември месец е доста по- благодатен и спокоен. Планетата на действията, импулса и житейските битки – Марс, продължава да се движи в дълбоките води на знака Скорпион. Това може да бъде важен момент за промени при хората с професионална насоченост към психологията, хирургията, банковото дело, фондовите борси. Марс в Скорпион не действа директно, а доста прикрито, така че манипулации и задкулистни игри няма да липсват. На 13 ноември ще настъпи Новолунието в знака Скорпион, което ще е чудесен момент за ново начало, нови възможности особено за водните знаци – Рак- Скорпион- Риби. В края на месеца, на 27 ноември ни очаква Пълнолуние по оста Близнаци-Стрелец. По време на Пълнолуние, енергията е в своя пик, което прави периода предизвикателен особено за медицински интервенции, в конкретния случай в областта на тазобедрената става или черния дроб. Опитайте се да се ограничите от вредни навици, храни и да направите 24 часовото Лунно гладолечение. В този период направете ретроспекция, Пълнолунията винаги носят силен прилив на освобождаваща енергия и нужда от промяна. Най- силно това ще се отрази на зодиите от подвижният кръст – Стрелец- Близнаци- Дева- Риби.  Добре е да се провери, в кои домове от вашата карта попадат тези знаци, за да се направи допълнителен анализ, как ще се отразят тези промени лично на вас.

   

   

  Последно добавени

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

  Не изпускайте